Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért van, hogy nem nézek...

Az miért van, hogy nem nézek ki sehogy sem, de a saját testsúlyom 1x-esével szériázok?

Figyelt kérdés
90kg körül mozgok, kb. 20-22% a tzs-m. Látok magamon izmot, de szerintem nagyon kevés, ez mellé még zsíros is vagyok. Mégis a súlyom 1x-esével tudok simán fekvenyomni,guggolni és 1,5x-ösével felhúzni 5 ismétléseket. Ha már a saját testsúlyommal tudok szériázni, akkor miért nézek úgy ki, mint aki nem is edz?

2017. márc. 20. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Valszeg nem jó az étrended,plusz ahogy írtad is,van rajtad zsír,ami elfedi az izmot.
2017. márc. 20. 20:20
 2/6 Cortez70 ***** válasza:
Az nem valami jó eredmény. 70 kilós gyerekek is nyomnak 90-100-al. Guggolas 2 x testtömeg, felhuzas meg inkább 2,5 x testtömegtől számít inkább jónak.
2017. márc. 20. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Van étrendem. 15 éves vagyok, jobban nézek ki mint a korombeliek, de én arról beszélek, hogy megnézek egy edzős képet vagy videót, egy nálam 5-6 évvel idősebbről, az teljesen más kategória..
2017. márc. 20. 20:46
 4/6 Cortez70 ***** válasza:
Majd izmosodsz te is.
2017. márc. 20. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az étrenddel van valami gebasz.
2017. márc. 20. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
15 évesen 90kg és 90kg széria feknyomás. Az igen kolega. Amúgy aki azt mondta hogy testsúly 2,5 szörösévek kell felhúzni meg 2szeresével guggolni az kamuzik tuti hogy ő sem lépes rá vagy egy szteroidos állat. Itt a zsírral lehet a gond. Amit írtál súlyok amikkel nyomsz nagyon szép teljesítmény a korodhoz ugyanakkor a súly is nagy a korodhoz. Ez okozhatja a vizuális csalódást. Egy kicsit le kellene adni a zsírból
2017. ápr. 3. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!