A Muscleup ot úgy tudok rá jobban erősödni, ha magamra aggatok pár súlyt, és úgy húzockodom? Hogy utána a saját testsúlyom könnyebbnek érezzem?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 12:17
1/3 What to eat válasza:
Üdv!
Először is húzódzkodás a helyes megnevezés. Más részt igen, lehet rá így is erősíteni, vagy akár nem is szükséges magadra aggatni hanem súlyzós gyakorlatokkal magadat tovább erősíteni.
2/3 anonim válasza:
A muscle up inkább technika.Én +15 kilóval huzódzkodtam,mégsem tudtam soha muscle up-ot
3/3 János Gilján válasza:
A muscle up lényege, hogy olyan húzódzkodásokat csinálj, ahol a melledig felhúzd magad. Próbálj fejjel előre menni, hogy a rúd elé/főlé kerülj és lenézni előtte függőlegesen. Fontos még, hogy pici hintából indítsd, akkor indítsd a felhúzást, amikor az első holtponton vagy.
Ebben a videómban csinálom 1:40-nél: [link]
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!