Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 év kondizással megszerzett...

1 év kondizással megszerzett izom megtartható, ha utána áttérek saját testsúlyos edzésre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, nemrég elkezdtem edzeni. De lehet hogy később át szeretnék térni a saját testsúlyos edzésre. Amit elérnék ennyi idő alatt kondival, az tartható lenne? (nő vagyok, nem számítok nagy izomnövekedésre, de igyekszek mindent kihozni, amit csak tudok.)

Ja és most jön a nagyon érdekes dolog. Volt itt valaki (aki nem én vagyok:D), és napi 3 kérdést írt ki rúdtánccal kapcsolatban, meghozta az én kedvem is. Szóval ha kipróbálom és bejön, lehet hogy elhobbizgatnék vele. Egy jó kis bicepsz edzés után pedig nem feltétlen lehet kellemes a rúdon tekeregni...:D

Szóval így hangzik a kérdés igazából:

Sportrúdtánc + saját testsúlyos edzéssel tartható a "light-os kondikülső"?

Természetesen jó kajával, magas fehérjebevitellel.

Köszönöm.:)

2013. okt. 24. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze. A rúdtánchoz alapból szép izmosnak kell lenni és jó zsírégető hatású. Az edzés pedig tökéletes lesz arra, hogy még jobban növeld az erőnléted.
2013. okt. 24. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából azért merült fel bennem a kérdés, mert nézegettem videókat is, és annyira nem vagyok oda azoknak a csajoknak az alakjáért, akik táncolnak. (persze nem profi szinten, de azért tudnak dolgokat)

Súlyzózással szebbet lehet elérni.:)

2013. okt. 24. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem saját testsúllyal lehet a legszebbet. Főleg nőként. [link]

Ráadásul így hajlékonyabb lesz, jobb egyensúly érzék és érezni fogja a teste minden porcikáját. A konditermi testépítés egy nagyon jó sport, de ez már inkább művészet, teljesen megismered a tested és avval alkotsz, nem pedig a súlytárcsákkal.

2013. okt. 24. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!