Szeretnék véleményeket kérni a következő edzés tervel kapcsolatban, működhet?
Semmi szükséged ezekre a kiegészítőkre...
Semmi szükséged ennyi fehérjére/amino savra....
Kezdj el edzeni, aztán ha már elértél valamit, ráérsz akkor azon agyalni, milyen kiegre költsd a pénzedet...
Ebből a szempontból annyival jobb volt a 90es években tininek lenni...
El akartam kezdeni gyúrni, hát bementem a terembe, kipengettem a havidíjat, aztán megkérdeztem, mit csinálljak... a tulaj odavitt a súly tartóhoz és bemutatott
Bálintkám ezek a súlyok, ezeket kell emelgetni... és elkezdtem emelgetni... a nagyoktól ellestük, mit csinálnak és elkezdtük mi is próbálgatni...
Aztán csodák csodájára fejlődtünk... pedig nem volt shop.builder meg kutyafaxa, fingunk nem volt szénhidrátról, fehérjéről... mivel az elején nem is kell belőtt étrend... sokkal fontosabb az edzés...
Nem attól fogsz eredményt elérni, hogy glutamint, BCAAt vagy ilyen meg olyan fehérjeport meg kreatint tolsz le a torkodon, hanem attól ha elkezdesz edzeni és kihozod magadból a maximumot...
Főleg mivel az eleje ennek a sportnak pinalegyezés... kis súlyok, mozdulatok gyakorlása... a szervezeted hozzászoktatása...
#2 ja sajnos túl nagy pénz lett ebben a fitnessiparban és szétszivatják az embereket, nem csak a tiniket :(
kérdező:igazi edzés(nem szrakodás meg izolálgatás) és egy viszonylag jó minőségű ételekből álló étrend elég lesz
heti 3 teljes testest ajánlok ehelyett az "edzés terv" helyett ha van rá lehetőséged + amellé heti 3-4-5 kardio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!