Milyen vitamint szedjek?
Figyelt kérdés
One a day tablettát vettem otthoni edzés mellé, de túl "nagynak" bizonyult a gyógyszer. Gyerekkorom óta nem tudom a nagy gyógyszert lenyelni, de vitamint pedig kell szedni. Úgy szoktam, hogy edzés utáni turmixba összetöröm és úgy viszem be, vagy pezsgőtablettás multivitamint iszok.
Tudtok ajánlani edzés mellé olyan vitamint ami megfelelő lenne? Illetve ha összetöröm az pribléma?
2017. márc. 24. 22:03
1/2 anonim válasza:
Nem probléma törd össze vagy vegyél lágykapszulát és bontsd ki a tartalmát. De az se árt ha megtanulod lenyelni :D
2/2 Cortez70 válasza:
A lágy kapszulát nem tudod kibontani, az egyben van és gumi szerű állaga van, kedves első. Amire te gondolsz az a kemény zselatin kapszula. Az áll két részből amit szét tudsz húzni.
Amúgy pl lehet venni peak a,-z vitamint, abból 8 pici kapszula a napi adag multivitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!