Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem rég kezdtem a gyúrást....

Nem rég kezdtem a gyúrást. Milyen vitamint szedjek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. dec. 4. 19:07
 2/7 B. Marcsi válasza:
A NUTRILITE vitamincsalád vitaminjait, mert annyira természetes alapanyokból készülnek, hogy az olimpai sportolóink is ezt szedték az olimpián. Ha bővebben érdekel, írj és pontosan megmondom melyiket és mennyit szedjél.
2013. dec. 4. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Na, megjött az ügyeletes MLM-es... :(

Eszedbe ne jusson MLM-es vitaminokat szedni, no nem azért mert esetleg rosszak lennének, hanem mert ár/érték arányban baromi drága mind.

Sportolói vitaminokat kell szedni (és nem, az olimpikonok nem Amwayes vackokat szedtek, olyan kevés mikronutriens van bennük, hogy egy dobozzal kéne szedniük belőle naponta, hogy hozzák a formájukat).

2013. dec. 4. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:

erre én is kíváncsi lennék!

valaki írna egy rendes választ(akár privátban)?

2013. dec. 4. 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:

vitabolicra gondoltam.

[link]

2013. dec. 4. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Írtam egy rendes választ! Az első az.
2013. dec. 4. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Amennyit tudsz. Minden vitaminra szükség van. E vitaminból sok kell mert attól lesz erős a csontozatod.
2013. dec. 5. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!