Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem baj, ha 8 hetes kezdtem...

Nem baj, ha 8 hetes kezdtem el terhes vitamint szedni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Az sosem baj ha elkezded szedni a magzatvédő vitamint,bár előbb is el lehetett volna kezdeni.Igazából már a terhesség előtt egy hónappal ajánlják.De a lényeg, hogy szeded.Milyet választottál?
2012. okt. 5. 09:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Femibiont szedek. Spirál mellett estem teherbe, nem tervezett volt a baba, ezért nem is készültem a terhességre:)
2012. okt. 5. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
A femibion 800 a legjobb én is azt szedem most vagyok 10 hetes.Az orvosom azt mondta, hogy okosan teszem, hogy ezt választottam.Gratula a babához!!
2012. okt. 5. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem baj,csak az első 6-8 hét a legfontosabb a fejlődés szempontjából(agy,velőcsőzáródás,szervek,stb.),de gondolom ezt Te is tudod.Feltételezem,hogy normális életet éltél,így nem gondolnám,hogy bármi gond lehetne.Boldog babavárást.3 gyerekes anyuka
2012. okt. 5. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nektek is boldog babavárást:)

Azt hiszem elég normális életet élek:) Nem dohányzom, nem iszom, sportolok, sok gyümit eszek. Remélem nem lesz gond, ő lesz a harmadik manó.

Köszi a válaszokat:)

2012. okt. 5. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
én a 12. héten kezdtem el. addig csak folsavat meg magnéziumot szedtem. gravidát vettünk,hát megbántam,hányok tőle néha,mint a lagzis kutya :S
2012. okt. 5. 10:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ezeket nem tudom lenyelni, azért a femibion lecsúszik:))
2012. okt. 5. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!