Edzés otthon, tológép?
Sziasztok!
Itthon kezdtem bele az edzésbe, egy darabig még nem szeretnék lejárni az edzőterembe, nem szeretném kifejteni a miértjét, gondolom sejtitek.
'Minden' edzésformára találtam itthoni alternatívát, egy fajta edzés 'típusban' nem vagyok biztos, az pedig a lábtolás (?) Bovsi, nem tudom a pontos, helyes megnevezését.
Azt találtam ki erre, hogy a párom mellkasára helyezem a 2 talpam, ő pedig elengedi magát, ránehezedik, én pedig fel-le engedem, majdnem mint az edzőtermekben a tológépen. Viszont a legtöbb helyen leírták, hogy egy-egy rosszul kivitelezett mozdulat,mozgásforma többet árthat, mint használhat.
Mondjuk ma már egy körön túl vagyunk, de tőletek kérdezném, hogy ez így mennyire 'helyes'?
az kb a párod súlyának felével számit lábtolásnak, szóval ha pl 70kg a párod, 35kg-s lábtolás szerinted mire elég? egy saját súlyos guggolás eredményesebb
szóval guggolj, ha van súlyod akkor azzal, ha nincs keret akkor elölguggolás+merevlábas felhúzás, ha nincs súlyod akkor sima guggolás, egy idő után meg egylábas guggolás(amihez nem csak erő hanem technika is kell, szóval ha nem megy, akkor gyakorolj,tutorial)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!