Expander, haskerék,2×15kg kézi súlyzó, otthoni edzéssel?
Az lenne a kérdésem, hogy ha ezekkel az eszközökkel edzek otthon
- plusz saját testsúllyal, egyébbel (fekvő, húzódzkodás, guggolás, hasprés, lábemelés, kitörés, híd, stb...) -
az mekkora eredményt fog hozni, mennyi idő alatt, milyen ütemű fejlődés, meg az egyebek?
Magában a saját testsúlyos edzés+súlyzós edzés szerintem elegek fő edzésnek. (Heti 3×egész testes)
Expander reggelente, pihenőnapokon, edzés után kiegészítésnek.
Meg még van egy AB Generatorom, azt is kiegészítésként.
15f 179cm 82kg
Ja, és a kajára odafigyelek, ezt így utólag vettem észre, hogy nem írtam arról semmit.
Tehát cukor, magas só-, zsír-, és szénhidráttartalom elkerülése, meg az ilyen sablonok.
Ha a "komolyabb formánál" egy Terminátor testre gondolsz, a "sportos test"-nél pedig egy vékonyabb, de szálkás testre (Most így hirtelen a Fák Jú Tanárúrból jut eszembe Elyas), akkor a céljaimnak teljesen megfelel.
Nem ideális számomra egy Arnold test, viszont a szálkás az tökéletes. Szóval akkor egy Elyas testet lehet ezzel elérni?
( [link] )
Jó, igen ezzel tisztában vagyok :D Ők a legvékonyabbak a világon. 4 tzs%. Iszonyat durva. Viszont azok az emberek is, akiknek kint van az egész bordájuk, azok is "vékonyak" a hétköznapi értelemben, csak nem szálkásak.
Köszi a válaszaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!