Mivel tudnám tovább növelni az izomtömegemet? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 14 éves korom óta gyúrok, mellette diétázom. Az alakommal semmi baj nincs, viszonylag jól fel is vagyok építve, de még többet szeretnék.
Szteroidot nem nagyon szeretnék még használni. Napi 1 nagy adag turmixot iszok edzés után, előtte Glutamint, közben BCAA-t. Nem számolom miből hány grammot eszem, de jóval többet mint amennyit kellene, sokszor már lassan okádásig eszem. Az edzésemet mindig teljes odaadással csinálom, kb 2-2,5 óráig, heti 1 nap kardióval. Hogy érhetnék el nagyobb izomtömeget?
Kb. 185 centi vagyok és 92 kiló
2017. márc. 21. 15:53
1/6 Cortez70 válasza:
Naturalban te már valószínű, hogy sehogy. 5-6 év alatt eléred a natural genetikai maxot.
2/6 anonim válasza:
Formát mutass már, hogy nézel ki. Karod, combod, vállad, vádlid mekkora? Ha genetikai maxon vagy tényleg, akkor nehezen.
4/6 anonim válasza:
Egy kep sokat segitene. Pl mennyi a testzsir szazalekod? Igy, hogy nem tudod mennyi kaloriat, makrokat viszel be, eleg nehez. Nincs mihez viszonyitani.
5/6 ndm válasza:
Küldj képet a formádról. Ez a 2 órás edzés nekem kicsit büdös..
6/6 A kérdező kommentje:
Van hogy kettő felet is edzem, létezik hogy már a túledzettség miatt nem növök jobban? Bár szerintem ez még messze van a túledzéstől
2017. márc. 21. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!