Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés kezdőknek xd...

Testépítés kezdőknek xd Menyit szedjek ezekből? (Hyper Mass 5000+Creatine Monohydrate)

Figyelt kérdés

Vettem és nem tudom hogy szedjem :D a kedves eladó annyit mondót hogy napi 3 szedjem és kész :D most vagyok 93 kiló és nekem keratinból kell 31 gramm. de mivel a tőmegnövelőbe is van ezért nem tudom hogy számoljam ki :S

Valaki ? szerintetek? Tőmegnövelőbe menyit kell be vinnem? 3* 30 gramm? vagy több?

2017. márc. 11. 15:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tényleg?

és ilyenkor derül ki, hogy a válaszadók között is vannak olyan buták mint a kérdezők.

2017. márc. 12. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Dehogy is. :D Erősre sikerült? Próbáltam szarkasztikus lenni. Mondjuk egy adag kolbászt én is betolok néha ha megkívánom, de nem nutellával.
2017. márc. 12. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Dehogy, csak drámatizálni próbáltam! :D

A nuttelas kolbász igazából, csak akkor üt ha tejszínnel van megkenve a fehér kenyér.

De ez egy tipikus lefekvés előtti kaja, azt ki felejtetted!

2017. márc. 12. 13:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ezek e tömegnövelők nagy szarok... alig van bennük cukor, rakás fehérje... Edzés után mi tölt akkor vissza? Én raknék bele még olyan 50g kristálycukrot, meg 80g xilitet is.
2017. márc. 12. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Mekis kaja tölt be a legjobban... Összes verseny után ott zabálnak,vajon miért ?

Azt kell nyomatni.

Én úgy szoktam fogyasztani a kreatin hogy rakok hozzá 3 adagolókanál vizet a dobozba és elrágcsálom a nap folyamán. Nem költséghatékony de hozza a tömeget rendesen.

2017. márc. 13. 20:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) nagyon rendesek vagytok mint a zöld mindenkinek.
2017. márc. 14. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!