Testépítés kezdőknek xd Menyit szedjek ezekből? (Hyper Mass 5000+Creatine Monohydrate)
Vettem és nem tudom hogy szedjem :D a kedves eladó annyit mondót hogy napi 3 szedjem és kész :D most vagyok 93 kiló és nekem keratinból kell 31 gramm. de mivel a tőmegnövelőbe is van ezért nem tudom hogy számoljam ki :S
Valaki ? szerintetek? Tőmegnövelőbe menyit kell be vinnem? 3* 30 gramm? vagy több?
Tényleg?
és ilyenkor derül ki, hogy a válaszadók között is vannak olyan buták mint a kérdezők.
Dehogy, csak drámatizálni próbáltam! :D
A nuttelas kolbász igazából, csak akkor üt ha tejszínnel van megkenve a fehér kenyér.
De ez egy tipikus lefekvés előtti kaja, azt ki felejtetted!
Mekis kaja tölt be a legjobban... Összes verseny után ott zabálnak,vajon miért ?
Azt kell nyomatni.
Én úgy szoktam fogyasztani a kreatin hogy rakok hozzá 3 adagolókanál vizet a dobozba és elrágcsálom a nap folyamán. Nem költséghatékony de hozza a tömeget rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!