Jumbo Mass protein hizlal?
A lehető legjobb tanácsot adom. Ne a kiegészítőkre támaszkodj! A kajálást kell nagyon megnyomni, mert a kiegészítők nagyon keveset adnak hozzá a dologhoz!
Egy ilyen vékony embernek nem könnyű feltömegelni. Ezt tudom, én is innen indultam.
Le kell lassítanod egy kicsit az anyagcserédet! Ne nassolj, ne igyál cukros üdítőt, mert ezzel is csak az étvágyadat csökkented. Egyél egy nap 3x és sokat.
Ha gyorsabban eszel, akkor többet is tudsz enni.
A másik fontos dolog meg az edzések intenzitása, az ismétlésszámok és a kardió. Az intenzitás legyen alacsony! Az ismétlésszámok 6-10 között legyenek és nyilván ehhez olyan nehéz súlyt is kell választanod! A kardiót csökkentsd minimálisra!
Amiket leírtam, ezek drasztikus módszerek, de nagyon hatásosak. Lehet, hogy sokan ellenzik ezeket, de hidd el, hogy tudom mit beszélek!
A jumbo egyébként tömegnövelő. Nagy része simán csak cukor. Nagyon kevés benne a protein.
Ha már vettél Jumbo-t, akkor használd el, de nem kell sokat inni. Edzések után iszol egy keveset és kész. De igen sok a cukor benne.
Étrended legyen és eddz rendesen, akkor meg fog oldódni ez a probléma. Kardiózz is, heti 2x elég, ha nagyon ráakarsz menni a tömegelésre. De azért teljesen ne hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!