Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés kezdőknek xd...

Testépítés kezdőknek xd Menyit szedjek ezekből? (Hyper Mass 5000+Creatine Monohydrate)

Figyelt kérdés

Vettem és nem tudom hogy szedjem :D a kedves eladó annyit mondót hogy napi 3 szedjem és kész :D most vagyok 93 kiló és nekem keratinból kell 31 gramm. de mivel a tőmegnövelőbe is van ezért nem tudom hogy számoljam ki :S

Valaki ? szerintetek? Tőmegnövelőbe menyit kell be vinnem? 3* 30 gramm? vagy több?

2017. márc. 11. 15:24
1 2
 1/16 Zedricht ***** válasza:

Először is, felesleges volt a tömegnövelő, nagy részük cukor. Másodszor, ha most kezdted felesleges volt ilyeneket venni.

Kreatin egy hétig mehet 4×5g/nap utána 2×5g/nap.

2017. márc. 11. 15:39
 2/16 A kérdező kommentje:

kell az nekem :D

keratinból kell nekem be vinni 3*10 grammot vagyis ezt írja az egyik oldal. De a tőmegnövelőbe is van kreatin, de nem tudom mennyi :D azon agyalok hogy 1 adag hány gramm ?

2017. márc. 11. 15:44
 3/16 anonim ***** válasza:
életképtelen vagy. Gondolkozz arra van a fejed.
2017. márc. 11. 15:47
 4/16 A kérdező kommentje:

ÁÁÁá ez az xd kösz

Na most tegyetek rendet a fejembe :D

Na én most a keratinból 3*5 grammot viszek be 1 nap.

A tőmegnövelőből 1 kanál vagyis az 1 adagnak.Gondolom 1 adagnak számít igaz? Abból 3* 1 adag. így már jó?

2017. márc. 11. 16:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha kanál egy adagoló kanál akkrr igen az egy adag amibe van majndem 5 g kreatin kb. Ezt megtalálod interneten is és a zacskón vagy dobozon is rajta van. Akkor az 30g kreatin,ha nem fosol tőle akkor jó.
2017. márc. 11. 16:56
 6/16 A kérdező kommentje:

csak nem xd

majd kitapasztalóm :D amúgy azon agyaltam lehet hogy felesleges volt a tömegnővelő :D lehet elég lett volna a fehérje :D de ilyen vagyok xd régen simán natúrba nyomta :) az jobb volt :D

2017. márc. 11. 17:58
 7/16 Zedricht ***** válasza:
Szerintem egy sima fehérjével jobban jártál volna, de ha már megvan elhasználhatod :D
2017. márc. 11. 18:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Az lesz xd Csak azt mondták hogy ha izmot akarok építeni tömegelni kell :D ahoz meg ez kell :)
2017. márc. 11. 18:28
 9/16 anonim ***** válasza:

A tömegnövelős kanállal nyomjad a kreatint, napi háromszor!

A tömegnövelőt pedig két kanállal edzés előtt, de hogy jobb inzulin reakciót érij el, tegyél bele még egy merőkanál kristály cukrot is.

Vizet kerüld! Napi 1 liter elég.

Kaja rendszeres legyen, hamburger és sült krumpli kombinációtól nősz csak igazán, sőt a piros gyümölcsök is jöhetnek töménytelen mennyiségben.

Edzés pedig 7-ből 6 nap, nagy sulyokkal sok ismétlésel!

A hetedik napon pedig olvasgass erről és lehetőség szerint az anyanyelveddel is törődj. Mert nem hogy a kondi terembe, de emberek közé se engednélek ilyen értelmi szinttel.

2017. márc. 12. 11:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó... Elég hülye vagy. Hamburger? Sült kolbász nutellával a legjobb, mert van benne fehérje, szénhidrát és zsír bőséggel. És ne is kezdjél el velem vitatkozni.
2017. márc. 12. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!