Testépítés kezdőknek xd Menyit szedjek ezekből? (Hyper Mass 5000+Creatine Monohydrate)
Vettem és nem tudom hogy szedjem :D a kedves eladó annyit mondót hogy napi 3 szedjem és kész :D most vagyok 93 kiló és nekem keratinból kell 31 gramm. de mivel a tőmegnövelőbe is van ezért nem tudom hogy számoljam ki :S
Valaki ? szerintetek? Tőmegnövelőbe menyit kell be vinnem? 3* 30 gramm? vagy több?
Először is, felesleges volt a tömegnövelő, nagy részük cukor. Másodszor, ha most kezdted felesleges volt ilyeneket venni.
Kreatin egy hétig mehet 4×5g/nap utána 2×5g/nap.
kell az nekem :D
keratinból kell nekem be vinni 3*10 grammot vagyis ezt írja az egyik oldal. De a tőmegnövelőbe is van kreatin, de nem tudom mennyi :D azon agyalok hogy 1 adag hány gramm ?
ÁÁÁá ez az xd kösz
Na most tegyetek rendet a fejembe :D
Na én most a keratinból 3*5 grammot viszek be 1 nap.
A tőmegnövelőből 1 kanál vagyis az 1 adagnak.Gondolom 1 adagnak számít igaz? Abból 3* 1 adag. így már jó?
csak nem xd
majd kitapasztalóm :D amúgy azon agyaltam lehet hogy felesleges volt a tömegnővelő :D lehet elég lett volna a fehérje :D de ilyen vagyok xd régen simán natúrba nyomta :) az jobb volt :D
A tömegnövelős kanállal nyomjad a kreatint, napi háromszor!
A tömegnövelőt pedig két kanállal edzés előtt, de hogy jobb inzulin reakciót érij el, tegyél bele még egy merőkanál kristály cukrot is.
Vizet kerüld! Napi 1 liter elég.
Kaja rendszeres legyen, hamburger és sült krumpli kombinációtól nősz csak igazán, sőt a piros gyümölcsök is jöhetnek töménytelen mennyiségben.
Edzés pedig 7-ből 6 nap, nagy sulyokkal sok ismétlésel!
A hetedik napon pedig olvasgass erről és lehetőség szerint az anyanyelveddel is törődj. Mert nem hogy a kondi terembe, de emberek közé se engednélek ilyen értelmi szinttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!