A kepek kozott 4honap van majdnem. En semmi valtozast nem latok. Szerintetek melyiket keszitettem ezelott 4honapja?
2017. márc. 10. 08:58
21/34 anonim válasza:
Mennyire van összerakva az étrended? Van progresszió a súlyokban? Főleg alapgyakorlatokra koncentrálsz?
22/34 A kérdező kommentje:
Oldalbol igy latszik egy kicsit .
Mell( fekvenyomas, 1gepes gyakorlat)
Hat : lehuzas csigan mellhez, Mellhez huzas also csigarol)
Vall( vallbol nyomas , oldalemeles)
Bicepsz( kalapacs bicepsz, egykezes sulyzoval bicepsz)
Tricepsz( tricepsz csigan, s a fejem mogott a kezembe van egy suly es engedem le es fol
2017. márc. 10. 13:43
23/34 A kérdező kommentje:
Na meg hasra is 2-3 gyakorlat..mikor mit
2017. márc. 10. 13:45
24/34 A kérdező kommentje:
Irtam h az etrenddel minden ok.. 3tojas , 150gzab,200ml tej, 160grizs , 220ghus, 1-2banat, 1 adag protein ,30g olivaolaj.
2017. márc. 10. 13:48
25/34 anonim válasza:
Edzésen, amin én változtatnék:
Hát: felhúzás + kétkezes evezés
+ beiktatnék valami kardiót is.
Progresszióra nem válaszoltál. Ha nincs kb 2 hetente emelés a súlyon, akkor megrekedsz. A kaja meg kb jó lehet.
26/34 anonim válasza:
Hát ez sacc 75gramm fehérje
210gramm szénhidrát és 50gramm zsír és 0rosttal...
Hát én mindent mondanék erre az étrendre, de azt, hogy jó.. azt nem...
27/34 anonim válasza:
Egyébként ez kb 100 gr fehérje. Bár függ attól, hogy milyen hús és mi az az 1 adag fehérje. Ennél több nem hiszem, hogy kellene egy kezdő nőnek. Max, ha 190 cm és 70 kg. A zsír, meg a ch lehet sok, de ha jobban zsírosodna, akkor csökkenti. Láthatóan nem sokat zsírosodott.
29/34 A kérdező kommentje:
De ha kariozok..akkoreg tobbet kellene egyek 2300 kalorianal..akkor mi ertelme ?
2017. márc. 10. 15:25
30/34 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!