Észrevettél változást a testeden mióta fehérjeport használsz?
#1 Ugye vágod, hogy hülyeséget írtál? Teljesen más a biológiai indexük, 20g csirkemell fehérje még 20g marha fehérjével sem egyenlő, nem hogy mogyoróval meg tejsavóval.
Kérdező, ha csak 1 adag megy, az a 20g fehérje plusz nem igazán fog látszani. Én amikor használok kieget, akkor 100-200g megy naponta. Naturálban egyébként amúgy sincs értelme, lenyomsz +100-200g csirkét és sokkal olcsóbb.
Igaza van Koslayernek. Naturalban nincs akkora feherjeszintezis, amit ne tudnal siman lefedni szilard tapanyagbol. Ha kuraban sem tudsz akkora szintezist elerni, akkor talan meg akkor sem kell, viszont akkor rohadt sokat kellene enned. Nem letszukseglet a feherjekoncentratum, az erdemi dolgok mashol dolnek el.
Heroldal meg ne foglalkozzatok, 90%-ban a dogmait erolteti, ami egetrengeto baromsag.
Naturálban hús, túró, lencse, tojásfehérje, teljes őrlésű zabpehely, mandula.
Ezekből mind válogathatsz.
Nekem pl. így néz ki: Reggel eszem egy túrót és megvan a napi szükségletem fele. És eldönthetem, hogy a másik felét éppen aznap miből szeretném bevinni. Így nem lesz egyoldalú a táplálkozás.
Köszönöm a válaszokat. Azért gondoltam kiegészítésre mert alapból kevés fehérjét fogyasztok..
Nem figyelek úgy a bevitelre...és legalább a napi adag fehérje italbol valami már fedezve lenne
És persze ez mellett igyekszem odafigyelni... Amúgy ne vitázzatok nem érdemes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!