Örs Vezér Téren (Árkád, Sugár) melyik boltban lehet fehérjeport venni?
Mielőtt lehülyézed, egyrészt azért is írhatta, mert /mivel Győr környéki, nem pesti/ semmit nem mond neki az Örs Vezér tér, másrészt lehet, hogy tudta, hogy az Örs Pesten van, viszont mivel ő csak a győrit ismeri, ezért javasolta, hogy a kérdező nézze meg, hátha a pesti Árkádban is van ugyanilyen üzlet.
Szóval gondolkozz, mielőtt másokat lehülyézel, mert még a végén magadból csinálsz hülyét ;)
Hol látod tőlem a hülye szót leírva? Ő szidott, amit jelentettem is és ment a lepontozás kisfiam :D
A kérdező nem kíváncsi a győri árkádra, nem releváns neki, azt meg kizártnak tartom, hogy herka herold megnézte a BUDAPESTI árkád weboldalát, hogy TELJES MÉRTÉKBEN MEGBIZONYOSODJON hogy ott is van-e scitec vagy biotech azért, hogy NE ADJON HASZONTALAN VÁLASZT.
Miért akar mindenki buzgón olyan válaszokat írni amik nem a kérdésre adnak választ...
Ebből biztos nem én jövök ki/jöttem ki rosszul :)
Akinek van esze az sejtheti, hogy kik írogatnak ostobaságokat az adott kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!