Fehérjeport (izolátum) edzés közben is lehet inni avagy érdemes-e?
Edzés után számomra nem igazán esik jól a folyadék, közben viszont tudna csúszni, még ha nem is jó az íze... Teljesen kezdő vagyok a témában.
19L
alapvetően fölösleges, mert a tápkiegből bevitt fehérje semmiben sem más, mint a csirkéből vagy tojásból, arra jó, ha lusta vagy enni, vagy nincs időd, vagy igy kényelmesebb, akkor megiszod.
de edzés közbe tényleg totál fölösleges
Közben ne idd, mert akkor a szervezetedet le fogja foglalni az emésztés és nem fog menni az edzés.
Az edzés ideje alatt inkább csak vizet igyál.
igen itt sajnos erőt kell venned magadon, csak utána igyál, egy kemény edzés után az ember nem nagyon tud enni, még nagyobb mennyiséget inni sem, ez természetes, részben ezért is van h fehérjét iszunk edzés után mert enni még kb egy óráig nem tudnánk
szóval itt sajnos be kell vállalni ezt a kellemetlenséget
lehet h elbeszélünkj egymás mellett, arra gondoltam ,hogy egy valóban kemény edzés után, ahol hajtod magad mint egy állat KÖZVETLENÜL nem nagyon tudsz enni, persze sokáig még egy órán át sem, den em arra gondoltam h még zuhnyzol átöltözöl, hazamész, és akkor ne tudnál enni
illetve ez nyilván függ az egyéntől is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!