Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érhetem el, hogy ne...

Hogyan érhetem el, hogy ne épüljön le az izmom?

Figyelt kérdés
hamarosan itt az érettségi és nem lesz időm eljárni komolyabb edzésekre, maximum futni. Mit csináljak, hogy ez idő alatt ne épüljek le?

2017. febr. 20. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Végezz komolytalanabb edzéseket!
2017. febr. 20. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi mellett azért nyilván lesz 2 naponta 1 órád edzeni. Mások munka + egyetem mellett is megoldják.
2017. febr. 20. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom nem 0/24 fogsz készülni az érettségire. Én még akkor is edzettem egyetem melett, amikor minden nap 8-tól 6-ig voltam és dolgoztam is. Mégse rinyáltam.
2017. febr. 20. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne hagyd abba az edzést, mert jó kikapcsolódásnak, ki tudod engedni a gôzt.

Egyébként egyél sok répát.

2017. febr. 20. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:
3/4, ki rinyál? egyszerűen csak úgy gondolom az érettségi egy fontos dolog és abban az időben maximálisan arra szeretnék koncentrálni.
2017. febr. 20. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 Hát akkor ne járj edzeni, ha csak érettségire akarsz tanulni.. :D

Ha meg nem akarsz összeesni, akkor meg eddz heti 3x teljes testet és kész. Nem ennyin fog múlni az érettségi.

2017. febr. 20. 14:54
 7/8 eszkobaR ***** válasza:
100%
Futásra akkor hogy lesz időd, vagy az fontosabb mint, a sulyzós edzés?
2017. febr. 20. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
ha az érettségi annyira fontos,akkor nyilván egyetemre készülsz, és azt úgy képzeld el hogy minden zh egy érettségi, akkor már végleg abba hagyhatod az egészet
2017. febr. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!