Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy edzek narancsbőr ellen?

Hogy edzek narancsbőr ellen?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. szeretnék izmos feneket, vékony lábakat, de sajnos kicsit narancsbőrös ez a részem és nem elég izmos. most jelenleg ezt csinálom:

[link]

nem eszek sok cukrot, próbálok úgy enni, hogy a 2000 kalóriát ne lépjem túl egy nap.

edzeni úgy edzek, hogy 2 nap edzés, egy nap pihi.

mit gondoltok mikortól látható eredmény?

izomláz van rendesen.

nem sportoltam eddig még túl sokat, de szeretnék tenni magamért.

mit ajánlotok a gyorsabb és látványosabb eredményért?

köszönöm a segítséget!

2017. febr. 16. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

nem ártana egy normális diéta és ezután a bemelegítő köredzés után elmenni mondjuk kocogni 40-50 percet.

amint elkezd csökkenni a testzsírszázalék,úgy fog eltűnni a narancsbőr.

ha izomzatot szeretnél,akkor ellenállással kell guggolnod és tömegnövelő étrend szerint táplálkoznod.

amikor megvan a kellő izomzat kb 1 év,akkor utána diétázol és akkor tűnik el a narancs.

ha rendszeresen edzel és stimmel az étrend,akkor jövő nyárra elérhetsz egy látványos felépítést.

2017. febr. 16. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos igaza van Korbácsnak:O annyit tennék még hozzá, hogy a cukrot felejtsd el teljesen és a fehér lisztet és ezekből készült termékeket , persze nem mondom azt néha néha nem lehet csalni, de ha eredményt akarsz elérni tegyél meg mindent !
2017. febr. 17. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:

miért sajnos van igazam?

eleve mindig igazam van.

2017. febr. 21. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
3honapja edzem +tomegeles... van narancsborom es tudom h addig ott is lesz amig el nem kezdek szallkasitani
2017. febr. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!