Belső combon lévő narancsbőr ellen milyen edzés lenne jó?
Nincs rajtam felesleg, sőt elég vékony vagyok, konkrétan majdnemhogy csont és bőr. Viszont nagyon rég óta van már a combom belső oldalán narancsbőr, és nem tudok olyan edzést csinálni, amivel eltűnne. Tavaly már egyszer több hónapig folyamatosan edzettem (mármint nem combra, hanem mindenhova felváltva), figyeltem az étkezésre, és onnan a narancsbőr meg sem mozdult. Máshol már kezdtem emberes lenni, de ott semmi.
Előre is köszönöm! 25L
Narancsbőr = zsír a bőr alatt...
Ennyit a nincs rajtad feleslegről...
Megfelelő szálkásító étrend, rendszeres sport,
Masszázs, és a flabelosznak is van egy létező hatása a sok kamu mellett, hogy élénkíti a rázkódás a keringést ezen terűletek hajszál ereiban.
De ha 43 kg vagyok, 162 cm-rel, hogy lehet rajtam felesleg? en sovanynak erzem magam :(
koszonom a valaszokat, utananezek ezeknek es ha van lehetosegem akkor kiprobalom :)
Narancsbőr nem csak a kövéreken van , nézd meg az utcán, nagyon sok vékony lánynak narancsbőrös a lába ...
Nekem 54 kilósan volt narancsbőröm 174 cm vagyok, szóval gebe kategória voltam , de én utáltam és undorítónak tartottam és tartom most is ! Letettem a cukrot totálisan és a fehér lisztet is , járok kondi terembe, keményen súlyzós edzést végzek és futok ( bár nagyon utáltam mindig is ). Nekem totál eltűnt a narancsbőr és nem hiányzik az édesség sem egyáltalán, nem mondom, hogy néha néha nem eszek meg egy csokit, vagy egy jégkrémet, de megvagyok nélküle, ja és sok víz vízzel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!