Iszonyúan narancs bőrös a fenekem és a combom! Ha mindennap edzek,6 után nem eszek és a csokikat mellőzöm júniusig eltűnhet? Formásodni fogok? És ha lábsúlyban lépcsőzöm az jó? Van értelme?
Helyi zsír égetés nincs.
hülyeség ha nem eszel.
Diéta kell és aerob edzés.
kedves kérdező
nagy a fogalmi zavarod, úgy látom ne a kiskegyed meg hasonló szenny lapok egészségi rovatából tájékozódj, mert azokat agyatlan nők írják...kb ugyanannyi ésszel rendelkező nőknek...narancsdiéta, káposzta diéta...és még sorolhatnám.
tájékozódj a netről, sok infó van, de még egyszer amit írtál, az hülyeség!
Khm... Aczél.. Nekem is van egy kicsi, pedig elvileg nekem jó az anyagcserém!
Szóval...
Anyagcsere = energiamérleg.
Pontatlan fogalmazás, igazából jól működő endokrin rendszer kell, ebben a jóga segíthet.. valamennyit, de hát ez azon is múlik hogy mely jóga gyakorlatokat használod stb.
És a táplálkozás hatásaival még a jóga sem veheti fel a versenyt igazából. Különben nem lennének cukorbeteg indiaiak.. :)
A hormonrendszerünkre, a belső elválasztású mirigyeinkre nagyon kellene figyelnünk, de ezt olyan gondolkodás mellett ahol csak a gyúrás van előtérben (vagy általában csajoknál meg a futás) nem lehet, ehhez sokkal 'jógásabb', kifinomultabb gondolkodás és edzés kell, na és persze oda kell figyelni a táplálkozásra, Gliss.
Persze, ebben egyetértek veled, de az étkezést a mai viszonyok mellett szinte lehetetlen tartani.
Ha csak nem folytatnék önellátó gazdálkodást.
A jógás mentalitás meg fér a mai világban, mert legalább elkerülnek a birka emberek;)
Az energia szint megtartása megint csak nehéz, mert mindenki, mindenhol lopni akarja...
A jóga gyakorlását illetően pedig nagyon nehéz megfelelő tanárt találni, mert sokan vannak igen alacsony szinten.
Ott jobb a saját út, mert alig van valaki, akit követni érdemes.
Futni utálok;)
Narancsbőröm pedig, akkor nincs, ha lefogyok már- már "anorexiáshoz" hasonló vékonyságra... Acz.
Én úgy tanultam / meg úgy gondolom, hogy ha a hideg / hűtő hatású ételeket kizárnád az étrendedből, akkor könnyebben rendeződhetne ez az állapot.. :) Még ha nem is tudsz biohusit+zöldséget enni, de a cukor, glutén, tej kiiktatása is igen jó elvileg, és éhezővé sem kell koplalni hozzá.
Meg ugye sok gyömbér kell.. :)
Beszélnek még pszichoszomatikus hatásokról, de ezt sosem jegyeztem meg, nem igazán az én asztalom, viszont vannak lelki állapotok amik adott tüneteket produkálnak a testben. Ez inkább a Kérdezőt érintheti jobban, akit jobban érint ez a magyar-narancs téma.
A mostani energia szintem pedig oly- annyira karcsú, hogy beteg is vagyok.
Egyre inkább úgy érzem, hogy lehetetlen... akármit is teszek.
Ezek már jó rég kiiktatva;)
A gluténban meg nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!