Mit tegyek narancsbőr ellen? (18L)
Kb 7-8 hónapja tömegelek, amikor elkezdtem nagyon vékony voltam, most olyan 7 kilóval vagyok nehezebb, és egyébként nem zsírosodtam sokat, elég szálkás vagyok még mindig.
az eredeti cél a nagyobb fenék lett volna, ez megis lett, viszont narancsbőr is jött hozzá, főleg a fenéken és a lábamon. :(
mit csináljak ellene? hideg-meleg vizes zuhanyt csinálom, de nem nagyon hat.. a tömegelés miatt van? a kajám teljesen rendben van egyébként, és olyan nagy súlyokkal dolgozok, amennyivel csak bírok, szóval nemis az edzés miatt lehet.. a diétával majd lemegy? (még nem szeretnék diétázni, szeretnék még pár kiló izmot)
terveztem is, hogy elkezdek szolizni :)
diétázni meg még tényleg nem szeretnék, mert a felső testem eléggé le volt maradva a lábaimhoz képest izmosodásban és most kezdett el végre nőni :D meg tényleg, alig van rajtam zsír ezen kívül.. de akkor megnyugodtam, hogy el fogom tudni tüntetni :)
Szerintem a szoli csak annyit segit ezen hogy barnabb boron nem olyan feltuno.
pattanasokra viszont szerintem jo :) 2 eve nagyon csunya volt a borom es akkor csak ezert jartam szoliba es sokkal jobb lett tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!