Hogy tudom eltüntetni a belső combomrol a zsirt? és lányok mit tezstek a narancsbőr ellen? Van valami krém rá?
nem krémezni kell, hanem nem összeenni minden sz*rt ami tele van méreganyaggal, ami bemászik a bőröd alá. sportolni kell, meg mozogni. ha nem így teszel, nem lesz izmod, és így mitől legyen feszes a bőr a pici testeden? ja meg sok vizet kell inni. nem light colát, nem mást...szénsavmentes vizet.
a súlyfelesleget diétával lehet leadni, de ha diétázol, minden testrészedről fog lemenni zsír.
hát ha szemét lennék, mutatnék neked olyan ismerősöket, akik kb 12 éves koruk óta táncolnak(most 20-21 évesek), de mégis olyan dagadtak, h megremeg a föld ha megmozdulnak....
amúgy ne káromkodj légyszi, mert rühellem egy lánytól :D köszi.
kimondta h lány vagyok? ha nem tetszik ne olvasd.
és akkor azoka csajok nem én vagyok.
1.:tipikus női mániával álltál elő.
2.: "és lányok mit tezstek a narancsbőr ellen?"
3. : oké akkor oldd meg egyedül. nem segítek többet ígérem :)
Krémezéssel nem mész semmire, a többiek jól írták, diéta és aerob edzés kell.
Tegnap voltam testépítő versenyen (nézőként:) ) ahol volt fitnesz modell kategória. Azok a lányok tényleg le voltak rendesen diétázva és nem is láttam egy lányon sem narancsbőrt.:)
Nem tudom mi ez a parasztvakítás a narancsbőr eltüntetésével kapcsolatban ezen az oldalon, de én csak annyit mondok és kérdezek, hogy ott vannak a világ összes kifutóján a soványra lefogyasztott modellek, és amikor bugyikába kell nekik flangálni, valahogy egyiknek sincs semmilyen narancsbőr a combján és a popsiján.. ..és nem hinném hogy annyira túlzásba vihetnék a sportot...
Van rá kezelés, több féle is, általában gépi, lézeres, vákumos...
Mihalik Enikőnek is volt-nincs narancsbőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!