Le lehet fogyni gyurmázás mellett is hatékonyan, vagy ez csak ábránd?
Figyelt kérdés
Minden második nap edzek kb. 4-5 órát. Részben azért kezdtem el, hogy a hasamról leadjam a terjeszkedő zsírréteget. 5 hónapja hiszek a nagy eredményben, de azóta is csak úgy nézek ki mint egy izmos sertés. A hasam alatt érzem a kockákat, de sz.rt se érek vele ha kívülről nem látszik :(. Napi egy csirkemellet eszek salátával, este meg egy adag burgult magában. Az lehet, hogy ha mégis sikerülne leadnom, akkor lóg majd a hasamról a bőr? Egy 10-15 kg-ról lenne szó. 28/f2017. febr. 15. 10:15
12/21 anonim válasza:
komoly vagy, vered itt magad az interneten meg a 200 fekvődre, amúgy az a válaszoló vagyok aki linkelt egy videót, szivesen
ui.:agyilag letagadhatnál 18 évet
13/21 A kérdező kommentje:
apád f..sza veri magát, nem is neked írtam hanem 8-asnak te szerencsétlen. a videót köszönöm
2017. febr. 15. 14:07
14/21 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb kérdés, hogy milyen rudi megy be heti 1-2-szer?
15/21 anonim válasza:
Lehet, hogy valakinek a rudija :D (No Offense :P)
16/21 A kérdező kommentje:
fú te nagyon humoros fiú vagy, erre már diplomát is kapnál. imádom am ezt, hogy te ugatsz be de még neked áll feljebb te görény
2017. febr. 15. 14:15
17/21 anonim válasza:
Én nem ugattam bátya, nem tudom mi bajod. :D
18/21 anonim válasza:
egy kemény edzés így néz ki:
https://www.youtube.com/watch?v=lZRTwBaWzKY
ezt 4-5 órán át húzni, na azt hívják pinalegyezésnek...
19/21 A kérdező kommentje:
a helyzet az, hogy a ragyás képű full sz.rul csinálja.
úgy csináld okoska, ahogyan azt kell: két tenyered mell alatt, közvetlenül egymás mellett. 10-et ha lenyomsz így megtapsollak, de még akkor is fogsz zihálni mint egy rossz k..va
2017. febr. 15. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!