Szerintetek jó eredmény ilyen körülmények mellett?
21 éves vagyok 6 éve edzek.A legnagyobb kihagyás 2 hét volt.De történt olyan is hogy 2-3 hónapon keresztül csak heti egyszer jutottam le a terembe.Kajám az összevissza volt.Főleg középsuli alatt 1-2 szendvics hazamentem otthon ami volt valami rántotthús vagy pörkölt paprikás krumpli ilyenek de volt olyan hogy csak 1 szendvics :D
Edés utána ugyanez.Csak amikor volt pénzem akkor ittam után turmixot meg vitamint szedtem és volt 2 kreatin kúrám.
Felsőtesten azért látszik de lábam nem igazán van.Testalkatom ektomorf de már nem kockás a hasam semennyire :D
Magasságom:186cm Testsúly:95kg
Használt súlyok:
Fekvenyomás:45fokos pad max 100kg egyenes pad 120 ez is maximum egykezessel egyenes padon ment 40kg 5-6 ismétlés körül
Húzódzkodás: 10-12 ismétlés
Felhúzás: 100kg 12ismétlés maximum 160kg ez még 86kgos testsúllyal volt kb 1.5 éve azóta nem húztam
Mellről nyomás állva:70kg 5-6 körül
Bicepszezés:40kg 12 ismétlés körül
Lábazás sajnos sokáig lemaradt most guggolás maximum 100kg
Bocsi a kicsit összevissza írásért elég késő van már.
Képet tudok esetleg küldeni.
Számíts arra,higy le fognak ugatni,mert itt a Gyk-n mindenki 2 méter magas 130 kilós izomállat több diplomával és 25 centis farokkal.
Nálunk a teremben én vagyok kb.a 3.legerősebb,de itt gyk-s viszonylatban labdába sem rúgok :D
Inkább a guggolásra menj rá.A felhúzás még elfogadható,de a guggolás az tényleg nagyon gyenge.A 120 kilós fekvenyomás mellé egy olyan 150-160 kilós guggolás lenne ideális.Persze kell a felhúzás is,főleg,hogy már régóta nem csináltad.És ne húzz 12 ismétléssel,mert amibe 12 ismétlés megy,az nem elég nagy súly.
Hülyeség
Ajánlom,hogy kövesd a Team Suleiman-t
Jajj megjött team suleiman
Pumpálhatsz 10-30 ismétléssel vagy edzhetsz keményen (ez követendőbb szerintem) de kaja nélkül nem a legjobb én már csak tudom olvasd el még egyszer a kiírásom :D
Nem tudom, hogy mit szeretnél. Megdicsérni nem fogunk. Főleg, hogy a butagyúrós szint, ahol csak az számít, hogy mennyit nyomsz vagy mekkora a bicepszed, az már gáz. Mostmár normális körökben illik nem a gyúrás alá rendelni az életed, hanem az egészséged alá rendelni az edzést.
Tehát kell a jó kajálás. A
A guggolásodra is rágyúrhatnál, az meg értelmezhetetlen, hogy 120 kilót nyomsz, de egykezessel. Jó vicc.
Egyedül a húzódzkodás ami értékelhető, 95 kilóval jónak számít.
Pontozz le, de érthetetlen, hogy mit szeretnél. Simogassuk az egódat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!