Testépítők! Útravalónak mit tesztek a szendvicsetekbe?
Ha nincs lehetőség főtételt vinni magatokkal? A gépsonkán kívül szeretnék ötleteket.Tömegelés,szálkásítás is érdekelne
Köszönöm
Kösz mindenkinek küldtem a zöldet.Fiatal,kezdő háziasszony vagyok és a férjecském gyurmás kajáját szeretném feldobni, csak nem hajlandó mást enni mondván hogy nem gyurmás kaja stb,csak halat meg csirkemellet eszik reggelire.Ezért írtam ki a kérdést hogy ötleteket gyűjtsek.
9-es, a szalonna,kolbász most komoly? Az uram szerintem eret vágna a gondolatától is.
Várom még az ötleteket,köszi még egyszer!
Igen :D
Ezekben az ételekben magas a koleszterin, amit a testem átalakít tesztoszteronná, ami a növekedést, erőszintet, jó hangulatot növeli.
Köszönöm a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok.
Férjem 181 cm és 109 kiló úgy hogy a hasán alig lehet megcsípni a bőrt.8 éve jár kondizni.Én inkább nem adom át az üzeneted, és egyen amit jónak lát. Nyilván a leírtak alapján tudja mit csinál.És kérek mindenkit hogy ne merüljünk bele az impotenciával kapcsolatos gúnyolódásba,mert összesen évente 2 alkalommal csinál 12hetes kúrát, és minden alkalommal utána meg olyan hormon visszaállító mitomén mit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!