Tudnatok irni edzestervet 15 eves fiunak?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok 65 kg. 9 eves korom ota focizok es nem a semmirol kezdenem. Ma voltam eloszor teremben mellre gyurtam. Gyurhatok sulyokkal is vagy akkor megallok a novesben? Elore is koszonom!2017. jan. 9. 20:11
1/2 anonim válasza:
Kezdésnek heti 3 teljes testes edzés azaz hétfőn szerdán és pénteken lenne jó edzened. vagy kedd csütörtök szombat..
Neked még nem kell osztott edzésterv, azaz, hogy ma csak mellre gyúrtál, holnap meg lábra fogsz.. 15 évesen már nem állsz meg a növésben sem, emiatt nem kell aggódnod. Eleinte ahogy az edzéstervben i9s írva van amit küldtem elég akkora súly amivel éppen megy 10-12 ismétlés. Később választhatsz nehezebb súlyt amivel már csak 5-8 ismétlések mennek.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom, sokat segitettel:)
2017. jan. 14. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!