Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől van ez? Miért nem...

Mitől van ez? Miért nem fejlődök? (20F)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már elég régóta próbálok nagyobb izomzatot felépíteni de mindig visszaesek bármennyit is fejlődök.

Gimnáziumban kezdtem el foglalkozni a kondizással és vettem is magamnak 1-1 tárcsás kézi súlyzót külön-külön 15 kilósak ha minden tárcsa rajta van. Ezekkel edzek napi rendszerességgel már évek óta és heti pár napot pihenek ez olyan 2-3 nap általában.

Az edzéstervemet több példából állítottam össze és sokat olvastam a témával kapcsolatban úgyhogy azzal biztos nincs baj. (azzal kapcsolatban ne is írjatok pls)

Egy darabig láttam is fejlődést és mások is megjegyezték, hogy jobban nézek ki meg, hogy "ki vagyok gyúrva" de ezutóbbi max poén mert én nem érzem magam egy bodybuildernek... eleve vékony alkat vagyok 52 kiló voltam amikor elkezdtem edzegetni aztán szép lassan kezdtem átalakulni de egyszerűen nem tudom elérni a 70 kilót és ez nagyon aggaszt...

Úgy gondoltam, hogy az étkezéssel van gond de olyan gyors az anyagcserém, hogy amikor este telekajálom magam akkor olyan vagyok mint egy hordó (magamhoz képest) de mikor felkelek rám se lehet ismerni. Mint egy anorexiás de komolyan.

Tudom, hogy az otthoni edzés már nem fog segíteni, legalábbis mindenki azt mondja körülöttem, hogy menjek terembe edzeni... lehet az lesz csak ahhoz is pénz kell ugyebár...

Addig meg valamit tudnátok tanácsolni, hogy min kéne változtatnom? Van valami módja, hogy kicsit lelassítsam az anyagcserémet vagy ilyesmi... valami módja csak van, hogy ne ingadozzon a testtömegem ilyen nagy mértékben 1-ik napról a másikra.

Előre is köszönöm a válaszokat! ;)

20F

2017. jan. 6. 11:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát bocs de nem mindenkinek futja kondibérletre a lóp*cs fizetésből ha még számlákat meg lakbért meg minden egyebet kell fizetni és még kajára is alig van zseton...

Mindenki más életmódot él és sokféle fizetés van de aki minimálbérért szívja végig a hétköznapjait úgy, hogy az utazás meg ez-az miatt még ideje sincs sok mindenre az tudja, hogy miről beszélek...

Éppen ezért kérek itt segítséget de az ilyen megjegyzések hidd el zsenikém nem segítenek.

Van még itt normális ember akibe szorult némi zsigerből fakadó segítő szándék vagy hagyjam a p*csába?

2017. jan. 6. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Hagyd a 3.14csába ez nem a csórók sportja...

Annyi pénzből egy egészséges étrendet nem tudnék összerakni, nem hogy egy tömegnövelő étrendet ami változatos és minden benne van...

Havi 60-70ezer a havi kajám pedig csak szinten tartok... ha nagyon meghúzom a gyeplőt és előretervezek 1hónapot, nem ragaszkodva a változatossághoz, esetleg le tudom vinni 35-40ezerre... de francnak kínoznám magam...

Arról, hogy minimálbért keresel, egyedül te tehetsz...

2017. jan. 6. 20:37
 13/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nincs elég kaja, nincs elég stimuláció az izmoknak (kis súlyok), mindössze ezért.
2017. jan. 6. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Használtan vegyél tárcást. Boltban 500-100 Ft/kg, használtan 250-ért is lehet találni. Így hosszútávon jobb, nem kell bérletet venni.

Kaja meg tényleg kell sajnos. Ha nem is minőség, legalább mennyiség. Bár fontos lenne a fehérjebevitel.

2017. jan. 6. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Amúgy eddz az egykezesek mellett saját súllyal. Ha meg tudsz, akkor spórolj pár tárcsára.
2017. jan. 6. 23:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Folytasd rendszeresen az edzéseket,minél nagyobb intenzitással és hagyj időt utánna a pihenésre is.Egyél minél többet,sok főtt ételt,ha lehet.

20 évesen én is pont ugyan ilyen voltam,de 2-3 év múlva drasztikusan fogsz változni és növekedni fog a tömeged,úgyszólván férfiasodsz még sokat!

2017. jan. 6. 23:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó pár hozzászólónak nagyon köszönöm ;)
2017. jan. 6. 23:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet, pontosabban van értelme 15 kilós súlyzókkal guggolni vagy felhúzni? Nem! Pedig ezekkel a gyakorlatokkal lehetne tömeget építeni.
2017. jan. 8. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!