Miért nem fejlődök már tovább?
3 éve kezdtem kondizni felmentem 74 kg-ról 92-re.Úgy fejlődtem h 1. évemben 74-ről 82-re 2.-ban 82-ről 87-re,s végül kb idén tavasszal értem el a 92-t.Azóta nem hogy nem fejődtem hanem visszafele fejlődtem,beteg is voltam ami miatt lefogytam 89-re.Tudom hogy lehetne még egy kicsit fejlődni ha testépítő diétát ennék,de sajnos egyetemistaként kevés időm van,s általában magamra főzök,s nincs saját keresetem,ezért azt eszem ami tthon van,s próbálok magammal vinni a suliba
Ti mit tanácsoltok mit tudnék tenni?
esetleg valami olcsóbb étrendet tudtok tanácsolni?
Genetikailag sajnos vékony testalkatú vagyok (195 cm vok) s amúgy nem mondaná az ember ránézésből hogy kondizom
Próbálok legalább heti 3x eljárni terembe ahogy időm engedi
Vegán étrend! olcsóbb, jobb!
jöhetnek a lepontozások... de tessék itt egy vegan a magyarok közül, ha ő nem hiteles bizonyíték, akkor senki:
Könyörgöm krissz hó ne legyen már szint. Az az ember fogyatékos a szó szoros értelmében. Feltalálta a spanyol viaszt, hogy a zöldségek eltelítenek, és nincs nagy kalóriatartalmuk, ezért jó szálkásításra.
Nem értem az embereket, hogy ilyen alap dolgoktól miért ájulnak el...
Jaj most ne kezdjetek bele a vegán-nemvegán vitába. Aki akarja úgy eszik, aki nem nem. Csak belinkelte, hogy ez is opció, chill the fuck out.
7: Amúgy igazából nem is ellened szólt a rant, csak látom hogy írták itt is ott is, hogy juj de okos ez az arc, meg így úgy oda meg vissza dicsérik. Beszélni nem tud szegény csávó, és olyan alapinformációkat oszt meg (belenéztem 1-2 videójába), amit bárki tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!