Fekvenyomásnál ti teljesen kinyújtjátok a karotok? Bővebben lent
szóval azt hallom hogy ki kell nyújtani teljesen, tehát a könyököd ki kell "akasztani" de azt vettem észre hogy ha kinyújtom teljesen akkor a vállam nagyon bekapcsolódik, és ez fájdalommal is jár
csináljam kiakasztás nélkül? úgyis jó lesz? vagy muszáj teljesen kinyújtani, és orvosolni kéne ezt a problémát?
előre is köszi
okés, csak akiktől "tanultam" az alapokat ők, erőemelők,strongmanek meg ilyen teljesitményre menő emberek és ők azt mondták ki kell
de jólvan:) köszi a választ
a vállam hátra van húzva, lapockák össze, minden...de amikor ez a kiakasztás jönne akkor borul a forma, mert nem vagyok olyan mobilis hogy megtartsam szépen
de akkor testépités szempontból jó ha nem akasztom ki? mert akkor maradok a biztonságos izomépitő fekvenyomásnál
köszi neked is
A karkinyújtás nem egyenlő a könyök "kiakasztásával".
Továbbá a vállad azért fájhat, mert megpróbálod feljebb nyomni a súlyt azután, hogy már szinte teljesen kinyújtottad a karodat. Ez gáz.
Amúgy, a lényeg lent van és nem fent... Sokkal inkább orvosolandó lenne ha nem bírnád levinni teljesen, avagy pattintgatnád a rúdat a mellkasodon... Az a fenti egy néhány centi nem oszt nem szoroz, mert szinte már csak elülső váll és tricepsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!