Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kezdjek el kondizni?

Hogy kezdjek el kondizni?

Figyelt kérdés

175cm 55kg vagyok és nem túl izmos ezen szeretnék változtatni ... nem akarok egyből neki esni mindenféle gépnek és súlynak ! Mivel kezdjem hogy csináljam mekkora súly ? Nagyon megköszönném a segítséget nem akarok potyára lejárni olyat akarok csinálni amitől tényleg erősödik ! (fő cél erősebb kar és hát...majd a láb és has)

17/F

2017. jan. 3. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Így kezdésnek, olvass utána a gyakorlatok menetének, mi mire való.

Aztán, én úgy csináltam, hogy 2 héten át 5x hetente csináltam mindent, próbálgattam, mi mire való, mennyire vagyok képes. (Kezd lábtól és felfelé, majd utoljára a kar).

Amint lehet állitsd össze az edzésterved heti 3, 4 vagy 5 naposra. Kezdőként jobb ha minden izomcsoportra edzel, kondició és erősítés szempontjából is. Ha már majd úgy érzed, fél év - év múlva akkor akár mehet a heti 2 kar, vagy amit szeretnél.

Diéta:

Ennek is utána birsz olvasni interneten, miből egyél többet, sőt, egyél mindent, hogy hízz, legalább 70 kilóig.

Én az első 3-4 hónapban azt ettem mint azelőtt, össz-vissz. Azóta, ha nem is mindig, próbálok több gyümölcsöt, tojást, húst... enni.

Shop.builder.hu

Ezen a weboldalon az ételeknek, gyakorlatok menetének utána birsz olvasni.

Ha kérdésed van írj, amiben tudok segítek.

2017. jan. 3. 21:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm lehet lesz még kérdésem :)

Erről mi a véleményed ?

[link]

2017. jan. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!