Hogy kezdjek el kondizni?
175cm 55kg vagyok és nem túl izmos ezen szeretnék változtatni ... nem akarok egyből neki esni mindenféle gépnek és súlynak ! Mivel kezdjem hogy csináljam mekkora súly ? Nagyon megköszönném a segítséget nem akarok potyára lejárni olyat akarok csinálni amitől tényleg erősödik ! (fő cél erősebb kar és hát...majd a láb és has)
17/F
Így kezdésnek, olvass utána a gyakorlatok menetének, mi mire való.
Aztán, én úgy csináltam, hogy 2 héten át 5x hetente csináltam mindent, próbálgattam, mi mire való, mennyire vagyok képes. (Kezd lábtól és felfelé, majd utoljára a kar).
Amint lehet állitsd össze az edzésterved heti 3, 4 vagy 5 naposra. Kezdőként jobb ha minden izomcsoportra edzel, kondició és erősítés szempontjából is. Ha már majd úgy érzed, fél év - év múlva akkor akár mehet a heti 2 kar, vagy amit szeretnél.
Diéta:
Ennek is utána birsz olvasni interneten, miből egyél többet, sőt, egyél mindent, hogy hízz, legalább 70 kilóig.
Én az első 3-4 hónapban azt ettem mint azelőtt, össz-vissz. Azóta, ha nem is mindig, próbálok több gyümölcsöt, tojást, húst... enni.
Shop.builder.hu
Ezen a weboldalon az ételeknek, gyakorlatok menetének utána birsz olvasni.
Ha kérdésed van írj, amiben tudok segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!