Vízilabdásoknak milyen edzéstervvel lesz ilyen alakjuk, izomzatuk?
Sziasztok!
Én is vízilabdázok és azért látom, hogy a 20 év feletti korosztályban aki komolyan csinálja a legtöbbjüknek, elég szép izmos alakjuk van...szoktak látni hogy TRX-eznek meg kondizgatnak úgy is....heti 5 edzésem van 2órásak plusz hétvégén a meccsek...kondiban milyen edzéseket kellene végeznem hány ismétlés/sorozat egy gyakorlatnál, izomcsoportonként hány gyakorlat stb...?
Előre is köszönöm a választ!
Úgy érdemes, hogy legyenek kondis alapgyakorlatok (felhúzás, guggolás, evezés, fekve nyomás, vállból nyomás, kalapács bicepsz, tricepszezés, vállvonogatás csuklyára, álló vádli)
és mellé ki lehet egészíteni saját testsúlyos gyakorlatokkal más napokon. (húzódzkodás, tolódzkodás, fekvő, kézállásból karhajlítás, lábemelés, l-sit, felugrások)
A TRX nem elég egy adott szint után.
Ez egy válogatott csapat. Én itt semmilyen hú de klassz izomzatot nem látok. Ez a sport nem arról szól, hogy jól nézz ki.
Köszönöm!
#1-es: ezekbol a gyakorlatokbol eleg lenne a 4x8?
#2-es: jo, de azert vannak eleg jo izomzatu vizipolosok is, es en is hasonlo alakot szeretnek majd elerni....
1-es vagyok:
Attól függ, hogy mennyi fér bele az alap edzések mellé.
Pl. egyik nap kondi, másik nap saját testsúlyos edzés.
Nyilván nem minden izomcsoport egy nap, tehát elosztod egy hétre, hogy mit mikor és hányszor érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!