Naturálban lehet fejlődni osztott edzéstervvel?
Figyelt kérdés
Úgy,hogy csak egyszer edzek egy izmot egy héten?
Pl.mell-tric,hát-bic-hátsó delta,láb-váll(itt csak első,oldalsó delta)
2016. nov. 30. 08:47
2/9 anonim válasza:
a tricepszet és a bicepszet cseréld meg és jó lesz
de ugye tudod hogy ha egyszer edzel egy izmot akkor az több sorozatot és/vagy több gyakorlatot jelent?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen:)
2016. nov. 30. 11:55
4/9 Kenzo Tenma válasza:
Persze, csak jól meg kell dolgozni. Igazából minden edzéstervvel, felosztással lehet fejlődni, ha az izom megkapja a megfelelő stimulációt a növekedéshez, azaz jók a gyakorlatok és a terhelés is megfelelő. A különbség annyi, hogy más részletekben kapja meg, ha mindent jól csinálsz.
5/9 anonim válasza:
na ná hogy lehet. mondjuk ez az edzés mind szép és jó csak a hasat hiányolom belole. én is megcserélném a tricepszet és a bicepszet+ a lábat beraknám kozépre... de ez egyéni vélemény. viszont hasat kár hogy kihagyod.
6/9 A kérdező kommentje:
Hasazok,csak nem írtam oda,ahogy a vádlit,csuklyát se:)De köszi.
2016. nov. 30. 18:17
7/9 A kérdező kommentje:
De nem maradhat így.Mert jövő héten szerdán,pénteken és szombaton tudok lemenni,akkor pedig lenne:
Sz:mell,tric
P:láb,első+oldalsó delta
Szombat:hát-bic,hátsó delta
Ha pénteken edzek a deltára,akkor szombaton nem tudok tricepszezni.Vagy hogy osztanátok fel?
2016. nov. 30. 18:21
8/9 A kérdező kommentje:
"De nem maradhat így"-oda kérdőjel:)
2016. nov. 30. 18:21
9/9 Kenzo Tenma válasza:
De miért nem tudsz akkor szombaton tricepszezni? Szerinbtem úgy teljesen jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!