A tömegelés nektek hány hónap kábé?
Figyelt kérdés
2016. dec. 24. 17:31
1/15 anonim válasza:
Ez milyen hülye kérdés már? Szerinted? 19 hónap,3 hét,4 nap,12 óra,49 perc, 51 másodperc és 19 századmásodperc. De ha sok csalónapot tartok, akkor 3 hét,6 nap,16 óra,37 perc, 26 másodperccel és 4 századmásodperccel kevesebbet tömegelek.
2/15 anonim válasza:
Első válaszoló feldobtad a napom. :D Amúgy igen mindenkinél más hogy osztja be nem lehet meghatározni genetika meg étkezés is számít stb stb stb...
5/15 anonim válasza:
Ha naturálban nyomod meg nem versenyre/fotózásra készülsz nincsen olyan éleshatár a kettő között. Nincs is értelme nagyon leszálkásítan, úgysem tudod tartani főleg, ha utána megint tömegelni akarsz.
Egész éveben tömegel aztán, ha látom, hogy romlott a forma szálkásítok 1-2-3 hónapig, ahogy jónak látom.
6/15 anonim válasza:
Eddig 3 éve folyamatosan megy a tömegnövelés
7/15 anonim válasza:
Utolsó és hánykiló vagy mennyi tzs%-al ?
8/15 anonim válasza:
Én 10 hónapja tömegelek, 77-ről 97, 200cm vagyok, 120-ig minimum tömegelek, amúgy szerintem attól függ, hány kiló kell, mennyire pontos a kaja
9/15 anonim válasza:
Egyesek szerint 4 év alatt elérhető a natural csúcs, nekem soha nem volt kitartásom hozzá, 15 év alatt... ez alatt 2*szálkásítottam le 16%tzs alá, amúgy csak arra figyelek, hogy ne menjek 16-18%fölé...
Persze ezek csak saccolt adatok a tükör alapján.
10/15 anonim válasza:
#8 gratulálok ahhoz a 10-15kg zsírhoz... csak majd ha diagnosztizálják a cukorbetegségedet, vagy zsírmájadat vagy valami hasonló finomságot, akkor se felejtsd el, milyen jó voltál tömegelésben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!