Szerintetek el fogok érni egy kis izomnövekedést 3 hónap alatt?
Ha kezdő vagy, szálkásításkor is izmosodhatsz egy kicsit, de sokat rontasz az esélyeiden, ha nem értesz a témához... S a leírás alapján egyelőre nem értesz hozzá.
A megfelelő edzésen túl nézz utána a helyes étrendnek. Fontosabb, mint a porok, sőt, porok nélkül elég jól meg lehet lenni.
Három hónap alatt kb az alábbiakat értem el:
184cm/ 88 kg-ról lettem kb 86-87 kg.
de mint az előző is, izmok sokkal tónusosabbak, vállon és mellizmon kifejezetten látszik a fejlődés, növekedés, közben has szépen laposodik (jó kérdés meddig megy ez így) Akikkel ritkábban találkozom megkérdezik, hogy gyúrok-e. Ruhában is látszik a változás, nem csak a tükör előtt pózolva
Mindezt saját súlyos edzésekkel (heti 4-5 edzés) és elég gatya étrenddel, amit folyamatosan fejlesztek.
Szóval olvass utána és ne hülyeségeket, porokat akarj első körben betolni.
Nekem a Fegyencedzés+ Sárga kapszula bevált.
Szemétből hiába eszel sokat, nem fogsz nőni.
Számolj étrendet, én úgy tapasztalom ha nem veszed véresen komolyan és nem grammra pontosan lövöd be az étrendet, de az alapelveket tartod akkor is lehet haladni szépen.
A haverod meg idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!