Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek el fogok érni egy...

Szerintetek el fogok érni egy kis izomnövekedést 3 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Most nyáron elkezdek kondizni, és szeretném tudni hogy mit tudok elérni 3 kemény hónapnyi edzéssel és izommegtartó,zsírégető valamint táplálék kigészítő porokkal?

2016. máj. 4. 22:26
1 2
 1/12 Cortez70 ***** válasza:
Ennyi ésszel semmit.
2016. máj. 4. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
:D
2016. máj. 4. 22:44
 3/12 anonim ***** válasza:
3 hónap után garantáltan kiderül, de valószínűleg semmit, mivel semmi tudásod és tapasztalatod a témában, 3 hónap alatt szerzel egy kis tapasztalatot, de kéne olvasni a témában és akkor nem beszélsz izommegtartó porokról
2016. máj. 4. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha kezdő vagy, szálkásításkor is izmosodhatsz egy kicsit, de sokat rontasz az esélyeiden, ha nem értesz a témához... S a leírás alapján egyelőre nem értesz hozzá.

A megfelelő edzésen túl nézz utána a helyes étrendnek. Fontosabb, mint a porok, sőt, porok nélkül elég jól meg lehet lenni.

2016. máj. 4. 23:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szedtem izommegtartó porokat, de 3 hónap alatt (heti 3x edzéssel) elértem annyit, hogy nem néztem ki olyan összeesettnek (a 189 cemtim mellé 81 kilóról indultam és 83-84 lettem), és hogy mondjam, kicsit "kontúrosabb" lettem, egyes izmaimat már láttam kirajzolódni :D
2016. máj. 5. 09:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Három hónap alatt kb az alábbiakat értem el:

184cm/ 88 kg-ról lettem kb 86-87 kg.

de mint az előző is, izmok sokkal tónusosabbak, vállon és mellizmon kifejezetten látszik a fejlődés, növekedés, közben has szépen laposodik (jó kérdés meddig megy ez így) Akikkel ritkábban találkozom megkérdezik, hogy gyúrok-e. Ruhában is látszik a változás, nem csak a tükör előtt pózolva

Mindezt saját súlyos edzésekkel (heti 4-5 edzés) és elég gatya étrenddel, amit folyamatosan fejlesztek.

Szóval olvass utána és ne hülyeségeket, porokat akarj első körben betolni.

Nekem a Fegyencedzés+ Sárga kapszula bevált.

2016. máj. 5. 11:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Velem az a baj hogy vékony vagyok és azthiszem gyors anyagcseréjü mivel nem tudok hízni akármennyit eszek , az csak eltűnik.Ezert ragaszkodom a porokhoz, eggyik haverom azt mondta hogy megfelelő tapertek bevitel nélkül csak visszafejlődők edzéskor. Bocs ha hülyeséget írok , de ha lehetosegem van porokat használni akkor hasznaljam vagy ne és ha igen gondolom jobban is fejlődnék
2016. máj. 5. 16:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Meghát az elsődleges célom az a tömegnövelés lenne
2016. máj. 5. 16:43
 9/12 Cortez70 ***** válasza:
Tömegnövelő étrended legyen. A multivitamin ami fontos. Esetleg edzés után ihatsz egy protein turmixot, de nem ez a lényeg. Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet. Neten keress rá.
2016. máj. 5. 17:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Szemétből hiába eszel sokat, nem fogsz nőni.

Számolj étrendet, én úgy tapasztalom ha nem veszed véresen komolyan és nem grammra pontosan lövöd be az étrendet, de az alapelveket tartod akkor is lehet haladni szépen.

A haverod meg idióta.

2016. máj. 6. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!