Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen edzéstervet csináltok?

Ti milyen edzéstervet csináltok?

Figyelt kérdés

Teljes test v osztott?:) Illetve miòta kondiztok.? Én most vagyok túl 1 hònapos átmozgatò osztott edzésen, (már minden gyakorlatot ismerek kb.) és jövő héttől szeretnék váltani. Melyiket érdemes? 4szer járok egy héten + 1 nap kardiò.

Izomépítés a cél, étrendem van.:)

2016. dec. 24. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

kezdőknek mindenképp teljes testes, heti 3x

icf5x5 vagy ebből is kiindulhatsz http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8291..

kezdőknek mindenképp teljes testes, heti 3x

2016. dec. 24. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Táncos vagyok. Erőnléti edzésem 3x van egy héten (osztott: láb-hát, mell-kar, váll-csuklya)

Az erőnléti edzéseket másnap mindig a technikai edzés váltja, ami kardió jellegű így külön nem kardiózok.

Minden reggel 1 órát nyújtok pluszban.

2016. dec. 24. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

bocsi először a végére irtam, aztán gondoltam inkább beteszem előre és elfelejtettem törölni onnan

első :'D

2016. dec. 24. 10:28
 4/7 Lazy Lover ***** válasza:
teljes test edzést 4 éve! minden ember más hogy mi válik be ki kell tapasztalni
2016. dec. 24. 10:34
 5/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Osztottat csinálok, teremben összesen kb. 4 hónapja edzek. Sokan mondják, hogy a teljes testes jobb ha nem cuccolsz, szerintem ki is fogom majd próbálni.
2016. dec. 24. 11:25
 6/7 Szergej55 ***** válasza:
Remélhetőleg néhány héten belül már súlyemelő edzéstervet fogok, majd szurkoljatok.
2016. dec. 24. 12:46
 7/7 anonim válasza:
Szia én is teljes testeset csináltam csak 2 hónapig. 7 hónapja edzek váltottam az osztottra először 3 napos volt most 4 napos van úgy 2 hónapja. Hétfő: mell kedd: hát-váll szerda: pihi csütörtök: bicepsz-tricepsz péntek: láb. Nekem bevállik de mindenkinek máshogy jó tesztelgetni kell. :D Persze ne össze-vissza azért ésszel. :D
2016. dec. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!