Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 eves lany kent lehet...

16 eves lany kent lehet elkezdeni ''testepitest''?

Figyelt kérdés
Januartol szeretnek komolyabban kondiba jarni es az lenne a kerdesem hogy 16eves lany kent lehet-e mar elkezdeni tulajdonkepen ezt? Ugy ertem hogy en mar gondolkozok a feherje illetve proteinen is mar csak azert is mert nem viszek be eleget ehhez husokkal es egyeb etelekkel. Olyat kerdezek aki ehez azert ert es tud tanacsot adni.
2016. dec. 21. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
el
2016. dec. 21. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Magasságod? Testsúlyod?
2016. dec. 21. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kötekedésből de remélem tudod hogy a fehérje és a protein egy és ugyan az
2016. dec. 21. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen elkezdheted. Es nyugodtan edz sulyokkal is. Ne csak kardiozz. Hidd el sokkal nehezebb izmot epiteni mint gondolnad, ezert felejtsd el azt, hogy "nem akarok tul izmos lenni". :) nem leszel. ;) olvass sokat. Mert ha a feherjet es a proteint ket kulonbozo dolognak irod, akkor meg van jo nehany info, amit tudnod kell. Es ezt nem bantasbol irom. Az edzes mellett nagyon fontos az etkezes is. De a google ben minden infot megtalalsz. Sok sikert!
2016. dec. 21. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet, sőt direkt jó, hogy már ilyenkor eszedbe jut...

Fehérjét eddig is ettél, esszenciális tápanyag... Mondjuk nem értem, miért nem ételből viszed be, szerintem nevetségesen könnyű, bár persze étrend dolga. De az étrendet könnyű megváltoztatni s érdemes is, ha fehérjeszegény...

2016. dec. 21. 22:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt tudtam hogy a protein es a feherje ugyan az :D Meg mar olvastam sokat mondjuk meg kell.. csak azert is kerdeztem inkabb meg mert hallok olyat hogy meg nem erdemes elkezdeni amig meg fejlodik szervezet stb.. eddig is jartam amigy kondiba ugy ahogy csak januartol kezdek el inkabb jobban.
2016. dec. 21. 23:39
 7/10 A kérdező kommentje:
167cm vagyok es 48kg amugy
2016. dec. 21. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is elkezdheted. Sárga kapszulát ajánlom alapnak.(nem szent írás de kezdőknek tökéletes)
2016. dec. 22. 06:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat sokat segitettetek :D
2016. dec. 22. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Januárban mindig tele van a konditerem,mert mindenki megfogadja hogy majd lefogy meg kigyúrja magát,aztán márciusra a nagy többség elhullik úgy is. 1000 ilyet láttam már. De már fehérjén gondolkozol.. "PLEASE"
2016. dec. 22. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!