Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen könyvek vannak, amik...

Milyen könyvek vannak, amik segítenek "elkezdeni" a testépítést?

Figyelt kérdés
Úgy értem, alapokat leírják, táplálkozás, milyen edzéstervvel érdemes kezdeni, hogyan növeljem később a terhelést...stb. Melyik gép mire való, hogy használjam... ilyesmik.

2015. júl. 15. 14:01
 1/7 A kérdező kommentje:
A sárga kapszula megvan. "Könyv" könyvre gondoltam.
2015. júl. 15. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Pl.a Háború és béke, Csendes Don..ezek vaskos nehéz könyvek.Ha emelgeted őket,akkor egy darabig megfelelnek súlyzó gyanánt.
2015. júl. 15. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a Powerbuildert is, a sárga kapszulához hasonló, ingyen letölthető, de egész sok extra tudást ad hozzá.
2015. júl. 15. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Anita Bean: Modern sporttáplálkozás

a címmel ellentétben van benne egy csomó elavult nézet, de rengeteg okosság is.

2015. júl. 15. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Már pár hónapja elkezdtem a saját testsúlyos edzést (fegyencedzést), abból pl tök jó könyveket írt Paul Wade. Ahhoz hasonló érdekelne, csak "konditermes" verzióban.
2015. júl. 15. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Magyar nyelven sajnos eleg hianyos ez a fajta irodalom. Talan a powerbuilder e-bookot tudom neked ajanlani kezdeshez.
2015. júl. 15. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Paul Wade- Csak az izom

Sárga kapszula

Builfing the gimnastic body

Meztelen Harcos (Naked Warrior)

2015. júl. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!