25 évesen már késő elkezdeni a testépítést nőként?
úgy éretm ha valaki, egy átlagos nő úgymond rákattan a súlyzós edzésekre, van még esélye elindulni versenyeken, vagy sokkal korábban kellett volna elkezdeni már a testépítést? Fitness versenyekre gondolok.
Amúgy 158 cm és 45 kg vagyok most, mindig ilyen vékony voltam.
nem tudom miért akar boldog boldogtalan az lenni, igazából egy ismerősömet se érdekli a dolog, szóval nem igaz hogy mindenki az akar lenni,
a magam nevében meg annyit mondhatok, hogy utálok tükörbe nézni, látni egy vézna semmilyen testet, semmi izom, undorító, ezért nem is akarok egy ilyen testben élni már (mások szerint tök normális testem van, szóval valószínűleg nálam kattant be valami..)
Megértem ha változtatni akarsz. Nekem 5.osztályos koromban voltak ilyen méreteim... ( magyarán eléggé későn érő, vagy kis növésű vagy)
Nem, nem késő elkezdeni.
Hát aki nem tudja mihez kezdjen az életével az általában azt mondja hogy ő testépítő lesz mert hogy az milyen könnyű. Ja több év munkától kezdődik hogy valaki az lesz. Aki már komolyabb az Tizenéves korában elkezdte.
Ahhoz hogy jó alakod legyen nem kell versenyezned. Lényeg hogy tegyél a jó alakodért.
Nem a versenytől leszel izmos... Hanem izmosan mész a versenyre a kettő nem ugyan az.
Hát szerintem ne álltasd magad fölöslegesen hogy bajnok leszel vagy meg fogsz belőle élni mert aki profi az már tizenéves korától csinálja, vagy a korai húszas években kezdte el sportos alappal.
Nagyon kevés ember fog befutni mint testépítő és még kevesebben élnek meg belőle.
Ne vedd a szívedre de 25 évesen már késő neked szerintem hogy versenyeket nyerj.
a fitnesz elvileg azért alakult,hogy az olimpiai sportágukból-rg,torna-kiöregedett csajoknak legyen egy olyan sportja amiben tudnak továbbra is versenyezni.
ezért nem volt ritka,hogy korod béliként vagy idősebben kezdték,persze mára ez már kevésbé van így.
fitnesz modellek között meg van,hogy 1-3 év edzésmúlttal már világbajnokok.
közülük is az egyik leghíresebb 28 évesen kezdte.
ha a célod érdekében az anyagiak nem okoznak problémát,akkor személyi edzőnél kérsz egy verseny felkészítést,aztán kiderül,hogy mi jön ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!