Kezdőként kevés izomzattal, viszont sok testzsírral diéta vagy tömegnövelés?
Figyelt kérdés
Amúgy vékony alkat vagyok,de zsíros. 22/f
Súly:75 kg
Magassag: 183 A fehérjebevitel mennyi legyen és a szénhidrat?
2016. dec. 12. 10:58
1/8 anonim válasza:
Én leadnám a zsírt a helyedben, most még úgysincs sok izom, amit el tudsz veszíteni. A tömegelést jó minél szárazabban kezdeni, és nem nagy kalóriaplusszal, csak ami épp elég a növekedéshez.
2/8 anonim válasza:
#1 +1, diétázz le, aztán mehet a lassú tömegelés
3/8 A kérdező kommentje:
Segítetek egy étrendet öösszerakni? Fogalmam sincs hogy kezdjem.
2016. dec. 12. 11:45
4/8 A kérdező kommentje:
Jah meg állítólag kevés izommal nehéz zsírt veszteni is,akkor milyen étrend és edzés menjen,hogy.mégis sikerüljön,ha nehez is lesz.?
2016. dec. 12. 11:50
5/8 anonim válasza:
Ezzel a magasság súly aránnyal nem vagy valami zsíros, növelj tömeget...
6/8 anonim válasza:
Szerintem sem lehetsz annyira zsiros mint gondolod, nxugodtan mehet a tomegeles. Szalkasito dieta borzaszto dolog, ne akarj azzal kezdeni ha csak nem vagy valoban elhizva:D
7/8 A kérdező kommentje:
Miért borzasztó?
2016. dec. 12. 13:47
8/8 anonim válasza:
Mert szenvedes.. legalabbis nekem az, de sztem mindenki masnak is, sokkal nagyobb akarat erot igenyel mint a tomegeles, de mivel nincs rajtad sok felesleg, nyugodtan tomegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!