Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jobb ha a fehérjebevitelem...

Jobb ha a fehérjebevitelem felét tudom fedezni, minthogy kb semmit?

Figyelt kérdés

Izomépítés szempontjából kéne kb 160g fehérje nekem. Nos ennek a felét tudnám fedezni, többet nem. Érdemes lenne 80g fehérjét elfogyasztani? Vagy inkább hagyjam mert nem éri meg? És akkor lemegy amennyi megy de 80 biztos hogy nem lenne meg sose.

Ne azon menjen a harc hogy miért nem tudok többet elfogyasztani, lehetőleg maradjunk a kérdésnél, és nagyon köszönöm annak aki válaszol, megy a zöld. :)

2016. dec. 11. 23:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha anyagi okai vannak, akkor ne a testépítéssel foglalkozz, hanem a tanulással, hogy jó kereseted legyen. Addig meg vedd lazábbra a dolgot,edzeni ettől még érdemes. Az életben nem az a fontos, hogy mekkora a karod, hanem az, hogy mennyire élvezed amit csinálsz. Akinek a karja a legfontosabb meg a teste, az meg vagy a testéből él vagy beteg.

Ha meg görcsölnöd kell a kajamennyiségen, akkor az nem az élvezetről szól, hanem a szorongásról.

2016. dec. 12. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!