Problémás lenne, ha a napi fehérjebevitelem nagyobb részét tenné ki fehérjepor, mint rendes kaja?
Nem feltétlenül turmixként fogyasztanám, hanem mondjuk csinálnék belőle sütit vagy kókuszgolyót.
Annyira nem szeretem a húsokat/tojást, inkább csak a túrót, de nem akarok egész nap azon élni.
# 2:
Ezt én is hallottam már, csak azt nem, hogy miért. Magyarázat sosincs hozzá. Eddig olyan, mintha azt mondanám, hogy a nem mehetsz le sétálni este tíz után, mert csak.
Tudományos magyarázatot nem tudok (amit az előbb írtak, az meggyőzően hangzik), engem nem is érdekel, mert akármennyi fehérjét be tudok vinni, amennyi nekem kellhet, de ha egy épeszű fehérjekeret felét beviszed porból, nehogy már ne menjen a másik fele rendes ételből.
Még ha túróból megy, akkor sem fogsz "azon élni", egy ember fél fehérjekerete igazán nem valami sok. S kiegészítésnek mehet akár növényi fehérje is. A hüvelyesekben és az olajos magvakban elég sok van.
Az meg a másik, hogy ha már sütit készítesz, miért nem használsz tojást is? Ha egypár tojásfehérjét kiérzel belőle, akkor nagyon kifinomult ízérzékelésed lehet. Persze ha nem, hát nem, mindannyiunknak megvannak a magunk kis ízlésbeli dolgai. De tényleg annyi lehetőség van, hogy furcsállom, hogy por nélkül nem viszel be félig sem elég fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!