Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz, hogy a kardió edzés...

Igaz, hogy a kardió edzés hatására több mitokondrium jön létre az izmokban, amik hatására az izmok több tápanyagot tudnak felvenni és ezáltal nagyobb lesz a tömeg? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2016. okt. 29. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:

súlyzós edzés ugyanolyan hatással van az érrendszerre, szivre, tüdőre, mint a "kardiózás" csak más az időtartam és az intenzitás.

hülyeség.

2016. okt. 29. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha súlyzózok,attól erős leszek,de az állóképességem ugyan úgy szar marad,nem?
2016. okt. 29. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
az erő és az állóképesség is relativ szó, szóval ez a beszélgetés és a kérdés teljesen értelmetlen. a súlyzós edzésben való állóképességet ugyanúgy nő. nyilván sprintelni nem fogsz sokkal tovább, de gondolom nem is ez a cél. ha csak és kizárólag a kitartás a cél, akkor szerintem küzdősport / köredzés. ha izmos akarsz lenni testépités. ha nyer erő, akkor erőemelés.
2016. okt. 29. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha egyszerre szeretnék rövidtávú és hosszútávú erőt akkor mit csináljak?Nagyon erős akarok lenni,de bírni akarom az ilyen hosszabb terheléseket is.
2016. okt. 29. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Régen keményen toltam.Volt hétfő szerda péntek 2 óra szúkyzós edzés+2 óra karate.Plusz még 2 hetente 1 bokszedzés is bejött (ami 50 percre vplt busszal a város+15perc gyaloglás)ezek melllé.Csak hát a bokszedzésen láttam,hogy a karate egy kamu küzdősport,semmit se ért a boksszal szemben,ezért abba is hagytam.Heti 1x ment a boksz,többször kem tudtam megoldani az eljárkálást,a pénz miatt se.(ugye buszjegy+nincs bokszbérlet,edzésenként kell fizetni).Aztán közbe beiratkoztam kresszre,aztán elsősegély tanfolyamra,és amikor elkezdtem vezetni járni,a boksz is abbamaradt.Most meg teljesen el vagyok lustulva.Szinte mindig fáradt vagyok.Lihegek,ha fel kell mennem a lépcsőn 3 emeletet.El sem tudom képzelni,hogy bírtam régen a gyakorlatilag 4 óra edzést megállás nélkül.Meg ugye a kapkodást,hogy hazaérjek,gyorsan vmi kaja,aztán futni a másik edzésre.Ma már 0 az állóképességem.Meg már suli mellett nincs nagyon időm elbuszozni bokszedzésre.
2016. okt. 29. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!