Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire tudok izmosodni?...

Mennyire tudok izmosodni? (lent több infó)

Figyelt kérdés
Decemberben akarok elkezdeni komditerembe járni, már most egészségesen táplálkozok (csirke, rízs,saláta,tojás,stb. Édességet, meg sós ropogtatni valót egyáltalán nem eszek,cukrot is már 3 hete nem ettem,ittam) 30-45 perceket futok minden nap, a munkám is olyan hogy egész nap talpalok, és sokat mozgok. Nem vagyok túlsúlyos, 184cm magas és 78Kg vagyok. Az lenne a kérdésem hogy ha Decembertől heti 5 napot, 1-2 órát kondizok, és szedek fehérjeport, akkor jövő Júniusra, nagyjából ennyire leszek izmos? Értem így hogy a kockák látszani fognak, mellizmom elég nagy lenne. Ilyen lehetséges vagy ehez hasonló? [link] Most így nézek ki: [link] 21/F

2016. dec. 9. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Az elso kep sajnos nem elerheto. Igy nem tudok valaszolni.
2016. dec. 9. 17:49
 2/8 A kérdező kommentje:
[link] tessék :)
2016. dec. 9. 17:50
 3/8 A kérdező kommentje:
a festményt nem kell nézni, csak a gyereket :D a trollok miatt írom :)
2016. dec. 9. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
16%
Igen elerheted. Olvass sokat. Tajekozodj. Olvasd el a sarga kapszula konyvet. A kaja nagyon lenyeges az edzes mellett.
2016. dec. 9. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
1 év alatt fejtsd el, hogy így fogsz kinézni.
2016. dec. 9. 18:11
 6/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ez inkább 2-3 év. De tökmindegy, mindenkinek más a genetikája tehát pontosan nem lehet megmondani. Szerintem is olvasd el a srága kapszulát. Fehérje port meg nem fontos szedni, ha a megfelelő mennyiségű fehérjét szilárd ételből is tudod fedezni. Sokkal inkább egy jó multivitamint kellene beszerezned.
2016. dec. 9. 18:37
 7/8 Lazy Lover ***** válasza:
azt felejtsd el ez a türelmes emberek sportja ez kb 2-3 év szigorú diéta
2016. dec. 9. 19:01
 8/8 anonim válasza:
Ha nincs rajta meg az alap izomtömeg hiába kezd el diétázni..
2016. dec. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!