Mennyire tudok izmosodni? (lent több infó)
Figyelt kérdés
Decemberben akarok elkezdeni komditerembe járni, már most egészségesen táplálkozok (csirke, rízs,saláta,tojás,stb. Édességet, meg sós ropogtatni valót egyáltalán nem eszek,cukrot is már 3 hete nem ettem,ittam) 30-45 perceket futok minden nap, a munkám is olyan hogy egész nap talpalok, és sokat mozgok. Nem vagyok túlsúlyos, 184cm magas és 78Kg vagyok. Az lenne a kérdésem hogy ha Decembertől heti 5 napot, 1-2 órát kondizok, és szedek fehérjeport, akkor jövő Júniusra, nagyjából ennyire leszek izmos? Értem így hogy a kockák látszani fognak, mellizmom elég nagy lenne. Ilyen lehetséges vagy ehez hasonló? [link] Most így nézek ki: [link] 21/F2016. dec. 9. 17:46
1/8 anonim válasza:
Az elso kep sajnos nem elerheto. Igy nem tudok valaszolni.
3/8 A kérdező kommentje:
a festményt nem kell nézni, csak a gyereket :D a trollok miatt írom :)
2016. dec. 9. 17:51
4/8 anonim válasza:
Igen elerheted. Olvass sokat. Tajekozodj. Olvasd el a sarga kapszula konyvet. A kaja nagyon lenyeges az edzes mellett.
5/8 anonim válasza:
1 év alatt fejtsd el, hogy így fogsz kinézni.
6/8 Kenzo Tenma válasza:
Ez inkább 2-3 év. De tökmindegy, mindenkinek más a genetikája tehát pontosan nem lehet megmondani. Szerintem is olvasd el a srága kapszulát. Fehérje port meg nem fontos szedni, ha a megfelelő mennyiségű fehérjét szilárd ételből is tudod fedezni. Sokkal inkább egy jó multivitamint kellene beszerezned.
7/8 Lazy Lover válasza:
azt felejtsd el ez a türelmes emberek sportja ez kb 2-3 év szigorú diéta
8/8 anonim válasza:
Ha nincs rajta meg az alap izomtömeg hiába kezd el diétázni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!