Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el izmosodni/sz...

Hogyan kezdjek el izmosodni/szálkásodni? (lent több infó)

Figyelt kérdés

18/F leszek 2 hónap mulva és 180-181cm vagyok és 83kg

a csípőmőn van egy kis felesleg meg a hasamon de az csak akkor látszik ha ülök hogyan kezdjek neki ha ilyen akarok lenni: [link]

vagy inkább ilyen mert az előző mintha csak ezért lenne ilyen mert vékony ilyen testet szeretnék csak kicsit jobban látszódjanak a kozkák: [link]

Hogy kezdjek neki? mit egyek? futni hányszor mennyek a héten és kondiba? az a baj hogy dolgozok és heti 3 szabadnapom van ritkán meg csak kettő a munkahelyem miatt rendszeresen mozgok meg sokszor emelek nehezebb dolgokat. Valaki segítene? meg hogy szedjek porokat vagy ne? Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 3. 17:01
 1/3 anonim válasza:

Helló..:) Én f/14 vagyok..Én is most kezdtem el járni kondiba..Kis erösités,szálkásítás céljából..

Hát elsö sorban szerintem cardiozz sokat..:) az a legfontosabb:)) Konditermekben lehet kérni edzéstervet..aztán ha mondod nekik biztos összeraknak neked olyant amilyent szeretnél mondjuk ugye hasra..

Diétázni meg feltétlenül szerintem annyira nem muszáj,csak arra figyelj ,hogy mit eszel..Szóval gyümölcsök,zöldségek,csirkemell ilyenek..:)

Remélem segítetttem:))

2013. júl. 3. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Írd be googleba: Sárga kapszula és töltsd le.

Ott mindenre megtalálod a válaszod.

Olyan pedig sosem leszel mint ők, hiszen nem ugyan az a genetikátok.

2013. júl. 3. 17:26
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már le is töltöttem
2013. júl. 3. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!