Mennyire tudok izmosodni? (lent több infó)
Figyelt kérdés
Decemberben akarok elkezdeni komditerembe járni, már most egészségesen táplálkozok (csirke, rízs,saláta,tojás,stb. Édességet, meg sós ropogtatni valót egyáltalán nem eszek,cukrot is már 3 hete nem ettem,ittam) 30-45 perceket futok minden nap, a munkám is olyan hogy egész nap talpalok, és sokat mozgok. Nem vagyok túlsúlyos, 184cm magas és 78Kg vagyok. Az lenne a kérdésem hogy ha Decembertől heti 5 napot, 1-2 órát kondizok, és szedek fehérjeport, akkor jövő Júniusra, nagyjából ennyire leszek izmos? Értem így hogy a kockák látszani fognak, mellizmom elég nagy lenne. Ilyen lehetséges vagy ehez hasonló? [link] 21/F2016. okt. 27. 12:22
1/7 anonim válasza:
Az izomtömeg lehetséges, bár ha nulláról indulsz nem biztos, hogy eléred júniusra, főleg, hogy nem vagy alacsony. A hasizom is elég genetikafüggő, nem biztos, hogy a tied így fog kinézni. Fehérjepor fölösleges, kajálj jól és gyakran.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, ment a zöld kéz, lenne még egy kérdésem. Ha nem is így fogok kinézni, azért elég látványos lenne az átalakulás? tudom hogy genetika függő, de szerintem nekem jó a genetikám, tesómnak majdnem hogy ilyen teste van. Tudnál küldeni egy képet amit elérhetek Jövő Júniusig? Hogy kb hogy tudnák kinézni :)
2016. okt. 27. 15:23
3/7 anonim válasza:
Ezen a srácon kb izom sincs. Fél év alatt bőven összehozol ennyit. Szálkás a gyerek, ennyi.
Számold a makrókat és legyél kalóriapluszban és eddz. Ennyi a dolgod.
4/7 anonim válasza:
Kiindulái alaptól függ. De nem nagy kaland izomtömeg biztos hogy meglesz ha jól csinálod hogy a diéta belefér-e az kérdéses. Kezdetben havi 700-900g izom jöhet fel ha minden jó. De ha most elkezded tuti meglesz :) Edzés előttt érdemes olvasgatni alapokat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) az étkezésem megfelelő? :)
2016. nov. 2. 10:38
6/7 anonim válasza:
Nem írtál étkézésről sok mindent. 2 g/ tskg fehérje 2-8 g szénhidrát 0.5-2 g zsír. Erre figyelj attól függően mi a cél.
7/7 anonim válasza:
Csináld, aztán majd úgyis kiderül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!