Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek nyárra ki tudok...

Szerintetek nyárra ki tudok izmosodni? (minden infó lent)

Figyelt kérdés

Na szóval...het 5-szor járok le olyan 1 órás edzésre terembe. Evezogép,szobabicikli,súlyzógépekkel 22.5 kg minimum megy hátra,tricepszre,bicepszre,vállra,mellkasra.

Aztán 10kg-os 2 kezes súlyzót emelgetek, utánna húzok hasazni. Az abból áll hogy feluléseket csinálok kozben egy 3 kg-os labdát emelgetek,utána balra jobbra forgatom a torzsemet a lasztival 30x. Aztán még két 6kg-os egy kezes súlyzóval bicepszezek, meg nyújtogatom addig amíg ki nem fogy a karomból a szusz. Muzlit szoktam reggelizni, húst szoktam enni rizzsel vagy krumplival. Na szóval ezt csinálom, esetleg egészítsétek ki ha úgy gondoljátok hogy kellene valamit :) Jah és lassan 2 hónapja csinálom, 15\F

2012. febr. 23. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
nem,de jobb leszel mint amilyen most vagy.
2012. febr. 23. 23:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Mármint egyáltalán nem látszik meg rajtam és eros-se leszek? Nem tokéletesen kigyúrt kulsore gondoltam ám :P
2012. febr. 23. 23:04
 3/6 dinamit93 válasza:
Szívesen válaszolok neked,de ehhez mondjuk kéne az is hogy milyen a testalkatod,hány kiló vagy milyen magas,mert így kutyafuttában nehéz lenne megítélni.
2012. febr. 23. 23:16
 4/6 A kérdező kommentje:
184cm vagyok, eredetileg 65 kg voltam de most már felhizlaltam magamat 69kg-ra. A testalkatom nagyjából arányos,vagy mondhatjuk annak.
2012. febr. 24. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Rendes edzésterv és étrend is kellene. Ne járj le heti ötször, elég lesz 3-4-szer edzeni. Oszd be a testrészeket,

pl. hétfő: mell-váll, kedd: láb, csütörtök: hát, péntek: bicepsz-tricepsz. A nagyobb izomcsoportokra 3-4 gyakorlat 3 sorozattal 8-12 ismétléssel és olyan súllyal, amivel éppen meg tudod csinálni. kisebb izmokra (váll,bicepsz,tricepsz) 3 gyakorlat 3 sorozattal 8-12 ismétléssel.

Legyen tömegnövelő étrended: 2 g/testtömeg kg fehérje és 5g/testtömeg kg szénhidrát. Edzés utánra jó lenne egy protein turmix 40-50 g dextrózzal. Utána rá egy órára egyél csirkés-rizses kaját, majd lefekvés előtt sovány túró menjen. Reggeli zabpehelyhez is tehetsz egy adag proteint.

Nyárra így biztos izmosabb leszel, de ne légy türelmetlen, senki nem pár hónap alatt lesz izomállat. :)

Ezt még olvasd el, alul van tovább gomb is: [link]

2012. febr. 24. 07:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, alig várom hogy kipróbálják!^^ csak meg 1 kérdés: protein milyen ételekben található?
2012. febr. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!