Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzéssel is lehet...

OneHitGoHome kérdése:

Otthoni edzéssel is lehet kicsit izmosodni? (info-k lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves fiú vagyok,68-72kg. Múlt évben 101 kg. voltam és meghúztam a határt, így elkezdtem kicsit kevesebbet enni, és itthon fekvő+felülés. Most már elértem egy megfelelő alakot, ami már majdnem tetszik.. Sajnos az alkarommal és a mellizmommal még nem vagyok megelégedve. Itthon edzésbe szeretnék kezdeni, esetleg tudnátok nekem összeeszkábálni egy edzéstervet, és egy étrendet?

Amit eszek most:

-Reggeli 5:30: 1db Zsömle:párizsi,vaj,uborka.

-Tízórai 9:00körül: 1db Zsömle:párizsi,vaj,uborka.

-Ebéd 14:00 körül: Hagymás rántotta 3-4 tojásból+ zsemle vagy esetleg főzelék/pörkölt.

-Vacsora 17:50-18:30 körül 1db Zsömle:szendvicsnek elkészítve, vagy gyümölcstál.

Amit szoktam végezni ebéd után(azért ebéd után, mert akkor van időm tanulás előtt kicsit levezetni a feszkót):

-75 körüli fekvő

-65 felülés

-10 felhúzás

a fekvő és a felülés között van szünet, úgy a felénél.

Szóval, szeretnék kérni egy jobb edzéstervet, illetve egy étrendet. Köszi előre is!:)

2015. márc. 26. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézz madbarz edzésterveket. Többségük otthon is elvégezhető. Zsemlét cseréld le teljes kiörlésűre, pörkölt kuka, párizsi kuka, inkább csirkemell sonka. Gyümölcsel is óvatosan, sok benne a cukor, ráadásul este eszed! A fehérje beviteled nagyon kevés.
2015. márc. 26. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

A gyümölcsös rész miatt.

2015. márc. 26. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

étkezésed borzalmas

egy jó testhez pedig 75%-ban az étkezés számít.

2015. márc. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!