Ennyi fehérjével is lehet izmosodni?
"Gondolom minél többet viszek be, annál "tobb" lesz az izom"
A fenet :)
Naturalban a 2g egy iranyertek, de szerintem az is sok, masfel eleg.
Ez csak magyarországon divat mondani hogy 2g/tskg fehérje kell tömegelésnél.Szinte az összes ,,nagy"amerikai weboldal,illetve testépítők is 1g/lbs fehérjét írnak elő tömegelésnél,azaz ha te 90 kg vagy(ami ugye 200lbs),akkor 200 g fehérje legyen meg tömegelésnél is.én is több mint 1,5 évig edzettem úgy hogy kb 1,5 g/tskg fehérje volt meg,szinte alig fejlődtem,utobbi 4-5 hónapban sokkal több fehérjét ettem,és sokkal jobban fejlődtem,mint azelött bármikor.
nálam 2 féle nap van étrend szerint:
Egyiknap:500-600 gramm csirkemell,3 fehérje turmix,3,5 dl tojás fehérje lé(kb 230-250 fehérje)
Másiknap:10 tojásból rántotta(5 egész,5-nek csak a fehérjéje),5 dl tojásfehérjelé,2 tonhalkonzerv,3 fehérje turmix (kb: 215g fehérje).
85 kg vagyok,tömegelek,és ennyi fehérjével nagyon szépen fejlődök.Tömegelésnél nem is érdekel semmi,csak hogy meglegyen a fehérje,és ne legyek éhes sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!