Hogyan tudnék izmosodni látványosan?
Rendszeresen kerékpározok...Első kommentelő,máshol szórja el a nem ide való böfögését..
Szeretnék elkezdeni futni a fogyás érdekében..
1 esnek igaza van bocs. az utolsó mondatodon kb. fogtam a fejem. hétfo szerda pentek teljes testes edzés kedd csutortok szombat kardió + diéta. ennyi. nem kell cuccolni ahhoz hogy fejlodj.
vagy hetfo szerda péntek kardio és kedd csutortok meg teljes testes edzés + diéta. nem nagy dolog egyszeru mint a pofon. ha nem akarsz annyit edzeni akkor járj kétszer karióra és kétszer teljes testesre egy héten.
A netes edzéstervekkel el lehet érni eredményt?
Gondolok itt a mell has és a lábra..
Persz el lehet, csak jó edzésterv kell. Heti 3x teljes test ahogy előttem is írták meg diéta és aerob edzés.
Egyébként tök mindegy, hogy hol van rajtad a felesleg, mert nincs helyi zsírégetés. Felfújás alatt meg nem tudom mit értesz, biciklipumpával gondoltad esetleg vagy hogyan? XD
Viccet félretéve nézz egy étrendet, meg egy edzéstervet. Szerintem kezdetnek az lenne a legjobb, ha elolvasnád a powerbuilder.hu-n megtalálható ingyenes ebook-ot vagy a sárga kapszulűt, ami szintén ingyen letölthető. Ott van a tudás csak el kell olvasni. Nekem sem öntötték bele a fejembe amit tudok, hanem olvastam sokat a témában. Az edzés meg még durvább lesz, szóval ezért tenni kell és ez még csak a kezdet.
Izmosodáshoz tömegelni kell, fogyáshoz diétázni, ezek pedig az étrendtől függnek.
Bocs, de felfújt izom alatt mit értesz?
Én csak 1 fajta izomról tudok. Van izom, meg nincs izom, felfújtat sosem láttam eddig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!