Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék izmosodni...

Hogyan tudnék izmosodni látványosan?

Figyelt kérdés
A látványost nem úgy értem hogy felfújom magam hanem hogy rendesen elkezdeni edzeni..Van rajtam egy kis felesleg,legfőképp mellen és a hason egy kicsi..Nem merek ráedzeni mert azt gondolom annak sok értelme nem lenne...
2016. dec. 2. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Diéta, kondi, kardió.
2016. dec. 2. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Rendszeresen kerékpározok...Első kommentelő,máshol szórja el a nem ide való böfögését..

Szeretnék elkezdeni futni a fogyás érdekében..

2016. dec. 2. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:

1 esnek igaza van bocs. az utolsó mondatodon kb. fogtam a fejem. hétfo szerda pentek teljes testes edzés kedd csutortok szombat kardió + diéta. ennyi. nem kell cuccolni ahhoz hogy fejlodj.

vagy hetfo szerda péntek kardio és kedd csutortok meg teljes testes edzés + diéta. nem nagy dolog egyszeru mint a pofon. ha nem akarsz annyit edzeni akkor járj kétszer karióra és kétszer teljes testesre egy héten.

2016. dec. 2. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

A netes edzéstervekkel el lehet érni eredményt?

Gondolok itt a mell has és a lábra..

2016. dec. 2. 13:37
 5/8 Kenzo Tenma ***** válasza:

Persz el lehet, csak jó edzésterv kell. Heti 3x teljes test ahogy előttem is írták meg diéta és aerob edzés.

Egyébként tök mindegy, hogy hol van rajtad a felesleg, mert nincs helyi zsírégetés. Felfújás alatt meg nem tudom mit értesz, biciklipumpával gondoltad esetleg vagy hogyan? XD

Viccet félretéve nézz egy étrendet, meg egy edzéstervet. Szerintem kezdetnek az lenne a legjobb, ha elolvasnád a powerbuilder.hu-n megtalálható ingyenes ebook-ot vagy a sárga kapszulűt, ami szintén ingyen letölthető. Ott van a tudás csak el kell olvasni. Nekem sem öntötték bele a fejembe amit tudok, hanem olvastam sokat a témában. Az edzés meg még durvább lesz, szóval ezért tenni kell és ez még csak a kezdet.

2016. dec. 2. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából fogyni szeretnék elsősorban..Régebben én rendszeresen edzettem de az már nem ma volt...Most próbálkozok egy tisztalapos élettel,nem tudom mi lesz belőle.
2016. dec. 2. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Izmosodáshoz tömegelni kell, fogyáshoz diétázni, ezek pedig az étrendtől függnek.

Bocs, de felfújt izom alatt mit értesz?

Én csak 1 fajta izomról tudok. Van izom, meg nincs izom, felfújtat sosem láttam eddig..

2016. dec. 2. 16:57
 8/8 savanyújóska ***** válasza:
Valószínűleg a klasszikus "testépítő" izomzatra gondol (pl. Schwarzi fénykorában), de amiatt ne aggódj, senki sem lesz véletlenül olyan :D Amúgy igen, fogyáshoz diéta, izomhoz tömegelés, és látom is, van ismerősöm aki rendszeresen edz, nem is gyenge, de nem fogy, mert no kardio, no diéta.
2016. dec. 2. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!